Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky najde se tady někdo kdo se chce začít snažit s partnerem o miminko? My konkrétně se budeme snažit od Září snad se nám brzy zadaří
Ahoj, mi se také začínáme snažit o miminko a doufáme, že se zadari co nejdřív.
Ahoj, já sem 6.7. po revizi, takže se chceme začít snažit říjen /listopad ![]()
Ahojky
no my už taky konečně začnem od září
teda, já už do něj hučela trošku delší dobu, ale nevadí.
Ahoj. U nas prvni pokusy probehly v kvetnu, v cervnu mi byla diagnostikovana neplodnost, tak se nam to asi protahne..
Ahooj
my se s přítelem snažili přes rok a půl… Byla to dlouhá cesta.. A zadařilo se.. Jsem v pátém měsíci a je to holky senzační
přeju Vám hodně štěstí a sil.. A když to hned nepůjde, nevzdávejte se a myslete pozitivně
my se taky dočkali.. Tak hodně štěstí ![]()
@VerunC tak to moc gratuluju já snad uvidím tak v půlce Září jestli se povedlo ale doufám že se povede třeba i napoprvé páč jsem nikdy nebrala HA a navíc beru vitamíny na podporu početí plus dnes jsem si koupila ještě kyselinu listovou tak snad co říkáte holky psát si sem i třeba jak se nám daří potom v těhotenství?
@Ka-Ha půjde to, nebooj
ale třeba si uvědomit, že to není jako v obchodě, že přijdu ukážu a mám
někomu to jde hned napoprvé, někomu to trvá déle.. tak budu moc držet pěsti ať Ti to výjde a máš bezproblémové těhotenství ![]()
Tak já vím že to nemusí vyjít hned tak uvidíme kdy se podaří
@Ka-Ha píše:
Ahojky zatím se nezadařilo tak uvidíme co bude dál
Skoda
ale neboj se, urcite bude brzy
.
Ja teda zatim taky nic.. ale zacala jsem uzivat clostilbegyt. Tak uvidime, jestli to pomuze ![]()
Tak já ji mám pravidelnou a hlavně by to mělo podpořit početí