Snažilky a kecalky

832
25.2.13 15:24

Snažilky a kecalky

Kdo se snaží a nedaří se a a chce se odreagovat přidejte se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nelka123
25.2.13 15:38

Ahojky, tak já se přidám:) no my se snažíme už dost dlouho a pořád nic:( ted jsem 10 den po inseminaci, tak snad se to konečně povede. Doufám v to. Po třech lelet snažení a trápení by se na nás už to štestí mohlo otočit:)

• Citovat
  • Upravit
832
25.2.13 15:40

Ahojky :mavam: Tak to držím palečky :srdce: :* určitě štěstí příjde :) Ono už jen ty nervy a hormony moc nepřidavají… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nelka123
25.2.13 15:43

Jo to máš pravdu, že je to všechno hrozně těžký, ale pořád neztracím naději i když je to opravdu dost těžký a hlavně ta psychika to je fakt děs:( ale jak to ne nemyslet že:(( a vy se také snažíte? popř. jak dlouho?.. Snad se dočkáme všechny jednoho dne:))

• Citovat
  • Upravit
832
25.2.13 15:48

Jinak uučo my se snažime cca 1rok :( marně :roll: Jinak jsem 20 prosince prodělala kyretáž delohy kvuly natekle sliznici pote jsem 20 ledna dostala menses a mela jsem ho 15 dní mela jsem nasazeny NORETHISTERON aby mi zastavil menses pote jsem leky dobrala a dostala strasny menses..jela jsem na gyndu tam my rekl ze je vse v poradku jen ze jsem mela nateklou slyznici, jinak mi dal 3 baleni PROVERY 5Mg ktery nasazuji 16 DC tak jsem na to zvědava :nevim: Holky s ní maji dobrou zkusenost co se tyce i otehotnění tak se nechame prevapit ;) Jinak semnou teda radi strasne hormony takze kdyz se nedari napr povesit zaclona už je zle! :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nelka123
25.2.13 15:53

Jo to mi povídej:D já jsem tady pořád náladová, ale m za to nemužeme:) jak říkáš to ty hormony:)
Tak to ještě celkem jde rok, ale i tak je to hrozný vid:( tak snad se taky brzo dočkáte.. budu Vám držet pěsti, protože vím, že tohle je hrozný.
No my máme za sebou už 2 nevydařený inseminace a 2 nevydařený IVF:(((, Ted jsem prave po 3 inseminaci, tak se obravdu modlím, aby to vyšlo, protože se mi nechce do 3 IVF. A Vy jste byli už na nejakém vyšetření?? My máme snad všechny vyšetření co mají být a jediná vada endometrioza:((( musíme se stím nějak poprat:)

• Citovat
  • Upravit
81
25.2.13 15:57

Ahoj holky, můžu se k vám přidat. S přítelem už se snažíme o mimčo 3 roky, zatim neúspěšně. Na žádném vyšetření jsme zatím nebyli, přítel říká je čas a nechce zatim nic podstoupit. Už jsem vyzkoušela plno věcí, bylinek, kapek, léčitel, před Vánocema terapii EFT a ted jsem začala pít Nosifol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
25.2.13 16:00

NN my jsem ne žádnem vyšetření nebyli, doktor rika ze tomu dma jeste tak pul roku a pak by jsme dystak zakrocili, jak jsem psala hodně hlek si na tyhle leky delaji chvaly tak se necham prevapit :think: Ale hlavně přítel se do toho moc vžil až mi to děla starosti :roll: Ja jsem v depresich atak takže ja už ani nedoufam :( nějak se mi to v roce 2012 semlelo vše že už v nic nedoufám :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nelka123
25.2.13 16:00

Určo:) no to jako my se snažíte:( ale my teda už jsme v Caru a podstoupili jsme lečbu, ale zatím bezúspěchu:(( asi by to chtělo nějak zajít aby jste veděli, ale je to těžký když přítel nechce.. Pokus se ho nějak přemluvit, aby jste veděli na čem jste. Taky jsem zkoušela všechno možné a nic:( ted i vcičím Mojžíšovku a chodim na rehabilitace, tak kéž by i to ktomu mimču pomohlo..

• Citovat
  • Upravit
832
25.2.13 16:02

Ahojky určitě můžeš :mavam: To jsme na tom stejne my jsme také na žádném nebyly jeste tomu davame cas :( Jinak snad nejake ty babské rady nepomahaji ale amaradka pila KONTRIHEL a šup po 9mesicích snazeni je ve 3 mesici :potlesk: Ale jestly to bylo tim cajem to ví bůch :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nelka123
25.2.13 16:02

Terka20: to já si taky říkám, že už ani nedoufám po těch letech a neúspěchu, ale mám suprovýho přítele, který mě drží a dává pořád tu naději na to mimčo. Je Chapu, že máš deprese, taky je mívám, ale snažím se proste říkat, že i na nás dojde. Nesmíš ztrati tu naději :) uvidiš dočkate se:) a my taky

• Citovat
  • Upravit
832
25.2.13 16:05

JA si pořád říkam někdo odejde a někdo novy příjde v naší rodině to tak zatím fungovalo tak mam n´tu nadeji malinkou :) JInak přítel mi holky uz zapisuje sam od sebe do kalendare plodny dny a ma naplanovany sex :mrgreen: to je co? :mrgreen: Já už si s ním nevím rada :think: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
25.2.13 16:06

Na někoho stačí hodit trenky a je to :,( to by jsme taky potřebovali holky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
25.2.13 16:07

On to vůbec řešit nechce, at to necham být a ono to přijde, ale to se fakt nedá :roll: doktor mi řekl že nás do ničeho nutit nebude, nechá to na nás. Mojžíšovku mam doma na dvd, ale doma nejsem schopná se k tomu sama dokopat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nelka123
25.2.13 16:07

:) tak to mu věř a ono to přijde :)
až takhle jo? :D teda to je hustý:)to můj to teda zase takhle neřeší…to by mi to snad ještě víc připomínal…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex