Snažilky Jičín

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1656
11.9.14 22:18

Snažilky Jičín

Ahoj holky :mavam: najde se tady nejaka snazilka o prvni mimco z Jicina?? :)
Snažíme se s pritelem druhý měsíc, tak me napadlo ze by bylo fajn se seznamit s nejakou budouci mamcou at pak muzeme starosti s ditkami sdilet spolecne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6770
22.1.15 19:27

Ahoj:D JAk se daří? Je to ještě aktuální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verkafr
22.1.15 20:39

@Pady2 ahojky ja jsem z turnova to je kousek prvni jsem rodila v jicine ted se snazime o druhe :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1656
22.1.15 20:41

@Pady2 ahojky :) ano stále aktuální :mavam: Copak tě sem přivádí, si z Jičína? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
23.1.15 07:41

JJ, z Jičína:D A nechápu, jak jsem to tu mohla v září přehlédnout:D JSem přistěhvaná (už 4 roky:D), a kromě lidí z práce (a z práce přítele) tu nikoho neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1656
23.1.15 11:02

@Pady2 Tak to jsme na tom stejně, já tady taky dá se říct nikoho neznám :? Bydlím tu teprve 1rok. A snažíte se o mimčo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
23.1.15 11:04

JJ, ale už 3 a 1/2 roku. Bydlím poblíž Tesca. Máme psa, tak chodím s ním, jinak si docela vystačím s partnerem a s kolegy v práci. Teď jsem ale dlouho na neschopence a lidi mi začínají chybět:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1656
23.1.15 11:16

Už tak dlouho :,( To mě mrzí, a víš příčinu proč to nejde? Já taky poblíž Tesca :lol: na sídlišti. Jelikož jsem v inv. důchodu díky špatnému zdraví tak už mi to doma taky leze na mozek. Jinak mám Krysaříka tak je to taky taková záchrana, že nejsem zas úplně sama. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1656
23.1.15 18:03

@verkafr ahojky :) ani nevím jak daleko je Turnov :mrgreen: kolikpak je prvnímu mrňouskovi? A jaký byl porod v Jičíně?? Občas slýchám negativní ohlasy :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verkafr
23.1.15 18:34

@krysaricek ahojky uz sem si rikala jestli nevadi ze sem napsala malej se narodil loni 12.2 takze nam bude rok :srdce: v Jicine se rodilo super chystam sr tam zase :mrgreen: jen na sestinedeli protivny sesty. Turnov je asi 25km

• Citovat
  • Upravit
1656
23.1.15 19:29

@verkafr vůbec nevadí :) konečně někdo poblíž ;) tak to je krásný, a jak se brouček jmenuje? Jak dlouho jste se o první snažili?

No tak to jsem ráda, já až budu těhu tak mi nic jiného nezbyde než jít sem do Jč už z toho důvodu že to je fakt kousíček..Mám zkušenosti s nemocnicí a to byla teda katastrofa, tak jsem si říkala jestli to takhle bude i na porodnici tak se mám na co těšit :roll: tak doufám že i já tam budu jednou spokojená :)

Jo a o druhé se už tedy snažíte? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verkafr
23.1.15 19:40

Dekuju za prijmuti no snazili jsme se rok a pul bylo to desny to cekani malej se jmenuje Kristian porod narocnej ale to je zanama.No ja bych mohla bud liberec nebo jablonec ale sem pro jicin :D ano snazime jsem jeste v jedne skupine muzes pridat jsou tam super holky :hug:

• Citovat
  • Upravit
verkafr
23.1.15 20:11

Jinak ta skupinka je snazilky leden 2015 a tam je odkaz na hribenku do soukrome skupinky kde davame fotky atp.jsou tam holky desne ukecany a fajn.Ale kazdopadne jsem rada ze je tady nekdo z blizka :hug:

• Citovat
  • Upravit
6770
23.1.15 20:18

Já, až se nám to povede, zvolím také Jičín. Prý zavedli bonding a je to blízko, takže i kvůli návštěvám a tak:D Na každou porodnici se najdou negativní ohlasy…i ty dobré. Znám porodní asistentku paní Rančákovou a kdyby to šlo, ráda bych ji měla u toho:D Ale neznáme se úplně dobře, tak uvidíme:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1656
23.1.15 20:25

@verkafr Teeda to mi ani neříkej :( já mám zdr. Problémy a cyklus taky nic moc tak jsem zvědavá za jak dlouho se zadaří.. :roll: Piju kontryhel a odedneška jsem začala s gynexem tak doufám že to trochu cyklus upraví. Ty něco bereš za vitamíny či tak? Já ještě kyselinu listovou. Hezké jméno :hug: tak to jsem ráda třeba se v porodnici setkáme :D Dobře ráda se přidám pokud by mě holky vzali. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová