Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky
najde se tady nejaka snazilka o prvni mimco z Jicina?? ![]()
Snažíme se s pritelem druhý měsíc, tak me napadlo ze by bylo fajn se seznamit s nejakou budouci mamcou at pak muzeme starosti s ditkami sdilet spolecne ![]()
@Pady2 ahojky ja jsem z turnova to je kousek prvni jsem rodila v jicine ted se snazime o druhe ![]()
@Pady2 ahojky
ano stále aktuální
Copak tě sem přivádí, si z Jičína? ![]()
JJ, z Jičína:D A nechápu, jak jsem to tu mohla v září přehlédnout:D JSem přistěhvaná (už 4 roky:D), a kromě lidí z práce (a z práce přítele) tu nikoho neznám.
@Pady2 Tak to jsme na tom stejně, já tady taky dá se říct nikoho neznám
Bydlím tu teprve 1rok. A snažíte se o mimčo?
JJ, ale už 3 a 1/2 roku. Bydlím poblíž Tesca. Máme psa, tak chodím s ním, jinak si docela vystačím s partnerem a s kolegy v práci. Teď jsem ale dlouho na neschopence a lidi mi začínají chybět:D
Už tak dlouho
To mě mrzí, a víš příčinu proč to nejde? Já taky poblíž Tesca
na sídlišti. Jelikož jsem v inv. důchodu díky špatnému zdraví tak už mi to doma taky leze na mozek. Jinak mám Krysaříka tak je to taky taková záchrana, že nejsem zas úplně sama. ![]()
@verkafr ahojky
ani nevím jak daleko je Turnov
kolikpak je prvnímu mrňouskovi? A jaký byl porod v Jičíně?? Občas slýchám negativní ohlasy ![]()
@krysaricek ahojky uz sem si rikala jestli nevadi ze sem napsala malej se narodil loni 12.2 takze nam bude rok
v Jicine se rodilo super chystam sr tam zase
jen na sestinedeli protivny sesty. Turnov je asi 25km
@verkafr vůbec nevadí
konečně někdo poblíž
tak to je krásný, a jak se brouček jmenuje? Jak dlouho jste se o první snažili?
No tak to jsem ráda, já až budu těhu tak mi nic jiného nezbyde než jít sem do Jč už z toho důvodu že to je fakt kousíček..Mám zkušenosti s nemocnicí a to byla teda katastrofa, tak jsem si říkala jestli to takhle bude i na porodnici tak se mám na co těšit
tak doufám že i já tam budu jednou spokojená ![]()
Jo a o druhé se už tedy snažíte? ![]()
Dekuju za prijmuti no snazili jsme se rok a pul bylo to desny to cekani malej se jmenuje Kristian porod narocnej ale to je zanama.No ja bych mohla bud liberec nebo jablonec ale sem pro jicin
ano snazime jsem jeste v jedne skupine muzes pridat jsou tam super holky ![]()
Jinak ta skupinka je snazilky leden 2015 a tam je odkaz na hribenku do soukrome skupinky kde davame fotky atp.jsou tam holky desne ukecany a fajn.Ale kazdopadne jsem rada ze je tady nekdo z blizka ![]()
Já, až se nám to povede, zvolím také Jičín. Prý zavedli bonding a je to blízko, takže i kvůli návštěvám a tak:D Na každou porodnici se najdou negativní ohlasy…i ty dobré. Znám porodní asistentku paní Rančákovou a kdyby to šlo, ráda bych ji měla u toho:D Ale neznáme se úplně dobře, tak uvidíme:D
@verkafr Teeda to mi ani neříkej
já mám zdr. Problémy a cyklus taky nic moc tak jsem zvědavá za jak dlouho se zadaří..
Piju kontryhel a odedneška jsem začala s gynexem tak doufám že to trochu cyklus upraví. Ty něco bereš za vitamíny či tak? Já ještě kyselinu listovou. Hezké jméno
tak to jsem ráda třeba se v porodnici setkáme
Dobře ráda se přidám pokud by mě holky vzali. ![]()