Snažilky Jičín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
verkafr
23.1.15 20:36

@krysaricek urcite vezmou mrkni na muj profil kam prispivam a tam bude nejdriv otevtena diskuze snazilky leden 2015 nabitame do konce ledna a prave ze tam resime uplne vse.Js beru listovku a piju kontryhel. cajik ale holky ve skupince dost berou yen gynex. V uzavreny je to lepsi nikdo cizi nic nevidi :mrgreen: ja doufam ze druhy nam pujderychlejc. @Pady2 :palec:

• Citovat
  • Upravit
6770
23.1.15 22:16

@verkafr Nebyla v Turnově vyhlášená porodnice? :nevim: Ale to už asi není, všechno se ruší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verkafr
24.1.15 07:51

@Pady2 ju ju byla sle uz 5let je zrusena :? Nechces knam do dkupinky? Krisaricek uz tam je

• Citovat
  • Upravit
6770
24.1.15 08:20

@verkafr Ahoj, moc děkuji za pozvánku! Já jsem teď nejvíc v diskuzi IVF a za ty 3 a 1/2 roku jsem prošla spoustu diskuzí snažení, je to už pro mě stresující, jak se pořád posouvám z měsíce do měsíce a z roku snažení do roku…ale přeju Vám hodně štěstí a je super, že máte přátelskou uzavřenou skupinu, protože sem tam se někdo dosti protivný najde:D :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verkafr
24.1.15 08:24

@Pady2 tak to me mrzi :,( a chapu te ale kdyby jsi chtela prijd. Kazdopadne muzes pisat I sem :*

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová