Snažíme se a nejde to

Anonymní
29.7.24 16:11

Snažíme se a nejde to

Dobrý den, 21.7 jsem měla dostat menstruaci dostavila se až 26.7 s tím že to bylo jen slabé krvácení spíše špinění to následovalo i další den 27.7. Další den 28.7 jsem měla trošku silnější krvácení a k večeru vůbec nic přes noc také ne ani dnes ráno až v 9 hodin po návštěvě toalety trošku silnější krvácení světlejší během dne nic moc strašně málo spíše jen jako špinění. Když se utřu nic není když vyndám tamton trochu ano 🤷🏻‍♀️Prosím máte některá z Vás zkušenosti? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11818
29.7.24 16:32

Takže jestli to dobře chápu se snažíte o dítě a tobě teď přišla MŠ se spozdenim a ještě navíc jen hodně slabá… Test sis delala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.24 16:39

@Vladusxx ano snažíme se o mimi a právě teď to mám takhle, test jsem si ještě nedělala páč to pořád mám jako lehce jeden den silnější a pak zase nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11818
29.7.24 16:45

Udělej si test pokud bude negativní tak máš nejspíš nějak rozhozený cyklus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ruzzicka
29.7.24 17:06

Může se jednat o implantační krvácení, které je slabší a kratší než běžná menstruace. Doporučuji udělat si těhotenský test, abyste zjistila, zda nejste těhotná. Pokud nejste, nebo pokud se problém opakuje, poraďte se s gynekologem.

• Citovat
  • Upravit
2284
29.7.24 18:00
@Anonymní píše: Více

Pokud bude test negativní, tak se zkuste zajímat o hladiny hormonů, asi bude něco v nepořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí