Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Takže jestli to dobře chápu se snažíte o dítě a tobě teď přišla MŠ se spozdenim a ještě navíc jen hodně slabá… Test sis delala?
@Vladusxx ano snažíme se o mimi a právě teď to mám takhle, test jsem si ještě nedělala páč to pořád mám jako lehce jeden den silnější a pak zase nic..
Udělej si test pokud bude negativní tak máš nejspíš nějak rozhozený cyklus…
Může se jednat o implantační krvácení, které je slabší a kratší než běžná menstruace. Doporučuji udělat si těhotenský test, abyste zjistila, zda nejste těhotná. Pokud nejste, nebo pokud se problém opakuje, poraďte se s gynekologem.
@Anonymní píše: Více
Pokud bude test negativní, tak se zkuste zajímat o hladiny hormonů, asi bude něco v nepořádku.
Dobrý den, 21.7 jsem měla dostat menstruaci dostavila se až 26.7 s tím že to bylo jen slabé krvácení spíše špinění to následovalo i další den 27.7. Další den 28.7 jsem měla trošku silnější krvácení a k večeru vůbec nic přes noc také ne ani dnes ráno až v 9 hodin po návštěvě toalety trošku silnější krvácení světlejší během dne nic moc strašně málo spíše jen jako špinění. Když se utřu nic není když vyndám tamton trochu ano 🤷🏻♀️Prosím máte některá z Vás zkušenosti? Děkuji