Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, s největší pravděpodobností ti to udělá jen průvan ve střevech
Miminko by to ohrozit nemělo.
Anonymní píše:
Ahoj,včera jsem dělala k večeři boloňské špagety s mletým hovězím masem. Na etiketě datum OK, zápach žádný. Asi po hodině, co jsem to snědla, jsem to vyzvracela (asi ne všechno). Manžel měl ráno průjem a bolel ho žaludek. Mě bolí taky, těžko ale říct, z čeho. Jsem ve 4.měsíci a nevolnosti ještě pořád mám, sice už se trochu zklidnily, ale furt to není ono. Vrtá mi hlavou, že i manželovi není dobře a je pravdou, že bůhví, co do té krabičky semlely za maso. Mám strach, že se může něco stát mimi. Obvoďačka má dovču a gyndařka ordinuje v jiném městě, které je daleko a nemám do něj žádné spojení. V našem městě bude až zítra. Holky, může se mimi něco stát? A když se něco stane, poznám to? Nekrvácím, nešpiním. Je to mé první těhu. Díky.
Neboj se, pokadíš se, vyzvracíš se a bude to dobrý. ![]()
V těht pozor na maso,musí být dobře upravené.Já jsem s toho dostala bacil a 4 dny jsem měla průjem a zvracela.Mimi bude O.K.
Neboj, trošku tě to prožene, ale miminku by se nic nemělo stát. Hlavně dbej dostatek tekutin!
Taky si myslím, že s největší pravděpodobností to udělá jen průvan ve střevech..
Neboj ![]()
Anonymko, ne že by to nemohlo být tím jídlem
ale nebude to spíš ta viroza, která koluje po vlastech moravskoslezskočeských už víc jak měsíc? Někdo zvrací, někdo průjem, někdo hodně, někdo míň - většinou je to za pár hodin pryč.
pa
har.
Taky bych to spíše tipovala na tu srací a blicí virózu. A nekoluje rozhodně jen na Moravě! Já to měla před měsícem. Dva dny jsem nemohla nic pozřít, ven šla i obyčejná voda. Hnus fialovej…
Chytla jsem to nejspíš od neteře, měl to i manžel a babička.
Ahoj,
včera jsem dělala k večeři boloňské špagety s mletým hovězím masem. Na etiketě datum OK, zápach žádný. Asi po hodině, co jsem to snědla, jsem to vyzvracela (asi ne všechno). Manžel měl ráno průjem a bolel ho žaludek. Mě bolí taky, těžko ale říct, z čeho. Jsem ve 4.měsíci a nevolnosti ještě pořád mám, sice už se trochu zklidnily, ale furt to není ono. Vrtá mi hlavou, že i manželovi není dobře a je pravdou, že bůhví, co do té krabičky semlely za maso. Mám strach, že se může něco stát mimi. Obvoďačka má dovču a gyndařka ordinuje v jiném městě, které je daleko a nemám do něj žádné spojení. V našem městě bude až zítra. Holky, může se mimi něco stát? A když se něco stane, poznám to? Nekrvácím, nešpiním. Je to mé první těhu. Díky.