Snížené patro v obýváku

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4396
13.11.12 17:43

@kristy84 Upřímně bydlím stejně, a ta postel-pohovka z ikey je super. Pod to se dá takovej šuplík kam přes den schováš peřiny a je to. Takže za mě super. Jako stála nás se vším všudy asi 20 tis protože jsme šli po kvalitní matraci ze stejné obavy, ale nemůžu si jí vynachválit. Máme jí přes dva roky a naprostá spokojenost. Nad patrem jsem taky uvažovala a ač máme vysoké stropy( stará zástavba na žižkově) tak jsem to zavrhla. Strašně to zmenší prostor. Ale zase tak jako tak je to věc vkusu. Píšu jen zkušenost s rozkládací gaučopostelí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
13.11.12 17:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68928
13.11.12 17:44

Jo, jsme na tom naprosto stejně - úžasná lokalita, byt mého srdce, ve kterým jsme s chlapem strávili 10 báječných let ve dvou, všecko v docházkové vzdálenosti, spousta přírody… ovšem 3+1 v sousedním paneláku za 3,5 mega :lol: A ne, není to Praha :roll:
Takže nakonec jsme zatnuli zuby a změnili lokalitu (paradoxně jdeme právě do Prahy a byt je o třetinu levnější než ten sousední, ach jo). No ale na to ses fakt neptala, já vím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
13.11.12 17:45
Díky moc za radu, mně se líbí víc ta, jak jsem dávala odkaz výš, taky vyjde draho, ale nevadí, hlavně, aby se nám na ní dobře spalo :D Ale nad tou Bedinge budu taky uvažovat :think:
@Lithien píše:
@kristy84 Upřímně bydlím stejně, a ta postel-pohovka z ikey je super. Pod to se dá takovej šuplík kam přes den schováš peřiny a je to. Takže za mě super. Jako stála nás se vším všudy asi 20 tis protože jsme šli po kvalitní matraci ze stejné obavy, ale nemůžu si jí vynachválit. Máme jí přes dva roky a naprostá spokojenost. Nad patrem jsem taky uvažovala a ač máme vysoké stropy( stará zástavba na žižkově) tak jsem to zavrhla. Strašně to zmenší prostor. Ale zase tak jako tak je to věc vkusu. Píšu jen zkušenost s rozkládací gaučopostelí
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
13.11.12 17:46

@kristy84 my máme tu první beddinge se jmenuje a je fakt super. Nevím jak to je u tý druhý jestli je tam samostatná matrace a tak. Ale pěkná je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
13.11.12 17:46
Neva, klidně si pokecám, však já se taky rozepsala :lol:
@ugluk píše:
Jo, jsme na tom naprosto stejně - úžasná lokalita, byt mého srdce, ve kterým jsme s chlapem strávili 10 báječných let ve dvou, všecko v docházkové vzdálenosti, spousta přírody… ovšem 3+1 v sousedním paneláku za 3,5 mega :lol: A ne, není to Praha :roll:
Takže nakonec jsme zatnuli zuby a změnili lokalitu (paradoxně jdeme právě do Prahy a byt je o třetinu levnější než ten sousední, ach jo). No ale na to ses fakt neptala, já vím ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68928
13.11.12 17:48

Jo, jinak k tématu - Beddinge má máma, s tou nejdražší matrací a spí se na ní fajn, ale je otázka, zda bych na ní spala opravdu denně. my máme ne-ikeáckou údajně taky na každodenní spaní a taky se mi na ní spalo dobře, dokud jsme nečekali 14 dní na dodávku postele a pak už mi to teda lezlo krkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
13.11.12 17:50
No je fakt, že jsem na ní slyšela jen samou chválu :D A dá se k ní koupit i ta podnožka?
@Lithien píše:
@kristy84 my máme tu první beddinge se jmenuje a je fakt super. Nevím jak to je u tý druhý jestli je tam samostatná matrace a tak. Ale pěkná je.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
13.11.12 17:52
@kristy84 píše:
No je fakt, že jsem na ní slyšela jen samou chválu :D A dá se k ní koupit i ta podnožka?

Tak to nevím, ale nepochybuju o tom, že ikea má v tomhle hromadu variant který se k tomu dají dokoupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí