Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@kristy84 Upřímně bydlím stejně, a ta postel-pohovka z ikey je super. Pod to se dá takovej šuplík kam přes den schováš peřiny a je to. Takže za mě super. Jako stála nás se vším všudy asi 20 tis protože jsme šli po kvalitní matraci ze stejné obavy, ale nemůžu si jí vynachválit. Máme jí přes dva roky a naprostá spokojenost. Nad patrem jsem taky uvažovala a ač máme vysoké stropy( stará zástavba na žižkově) tak jsem to zavrhla. Strašně to zmenší prostor. Ale zase tak jako tak je to věc vkusu. Píšu jen zkušenost s rozkládací gaučopostelí
Jo, jsme na tom naprosto stejně - úžasná lokalita, byt mého srdce, ve kterým jsme s chlapem strávili 10 báječných let ve dvou, všecko v docházkové vzdálenosti, spousta přírody… ovšem 3+1 v sousedním paneláku za 3,5 mega
A ne, není to Praha ![]()
Takže nakonec jsme zatnuli zuby a změnili lokalitu (paradoxně jdeme právě do Prahy a byt je o třetinu levnější než ten sousední, ach jo). No ale na to ses fakt neptala, já vím ![]()
@Lithien píše:
@kristy84 Upřímně bydlím stejně, a ta postel-pohovka z ikey je super. Pod to se dá takovej šuplík kam přes den schováš peřiny a je to. Takže za mě super. Jako stála nás se vším všudy asi 20 tis protože jsme šli po kvalitní matraci ze stejné obavy, ale nemůžu si jí vynachválit. Máme jí přes dva roky a naprostá spokojenost. Nad patrem jsem taky uvažovala a ač máme vysoké stropy( stará zástavba na žižkově) tak jsem to zavrhla. Strašně to zmenší prostor. Ale zase tak jako tak je to věc vkusu. Píšu jen zkušenost s rozkládací gaučopostelí
@kristy84 my máme tu první beddinge se jmenuje a je fakt super. Nevím jak to je u tý druhý jestli je tam samostatná matrace a tak. Ale pěkná je.
@ugluk píše:
Jo, jsme na tom naprosto stejně - úžasná lokalita, byt mého srdce, ve kterým jsme s chlapem strávili 10 báječných let ve dvou, všecko v docházkové vzdálenosti, spousta přírody… ovšem 3+1 v sousedním paneláku za 3,5 megaA ne, není to Praha
Takže nakonec jsme zatnuli zuby a změnili lokalitu (paradoxně jdeme právě do Prahy a byt je o třetinu levnější než ten sousední, ach jo). No ale na to ses fakt neptala, já vím
Jo, jinak k tématu - Beddinge má máma, s tou nejdražší matrací a spí se na ní fajn, ale je otázka, zda bych na ní spala opravdu denně. my máme ne-ikeáckou údajně taky na každodenní spaní a taky se mi na ní spalo dobře, dokud jsme nečekali 14 dní na dodávku postele a pak už mi to teda lezlo krkem.
@Lithien píše:
@kristy84 my máme tu první beddinge se jmenuje a je fakt super. Nevím jak to je u tý druhý jestli je tam samostatná matrace a tak. Ale pěkná je.
@kristy84 píše:
No je fakt, že jsem na ní slyšela jen samou chváluA dá se k ní koupit i ta podnožka?
Tak to nevím, ale nepochybuju o tom, že ikea má v tomhle hromadu variant který se k tomu dají dokoupit