Snížení alimentů žádost

30
9.3.22 10:45

Snížení alimentů žádost

Dobrý den, jsem sama se dvěma dětmi, ex posílá alimenty. Každé čtvrtletí žádám ještě o přídavky na dítě, ale s příjmy už to mám na hraně takže nikdy nevím zda přídavky dostanu nebo ne. Teď mi v práci přidali asi dvě koruny na hodinu a tím pádem si myslím, že o přídavky přijdu, ale štve mě, že kvuli petistovce přijdu skoro o 2500kc. S ex jsme se domluvili že by jsme podali u soudu žádost o snížení alimentů i když skutečnost bude jina, tím pádem bych potřebovala poradit jak zažádat, co proto musím udělat atd. Předem děkuji
PS: chytré řeči a rejpani si nechte, díky

Nikdo z vás neví jak žiju, co sem musela prožít a zažít, kolik bolesti a strachu. Pracuji od rána do večera, tak se na mě nezlobte, když se ptám jak si trošku přilepšit. Jsou jiné rodiny, které nepracují vůbec, do těch se poustejte a ne do mě. Nechápu jak můžou být někteří lidi tak zlý. Přišla jsem si pro radu a ne pro buzerovani.

Příspěvek upraven 09.03.22 v 21:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6795
9.3.22 10:52

Husty. Ale takovou dohodu u soudu neschvali, neni to v zajmu deti. Nastesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
9.3.22 10:55

@smeetakk jako že s ex podáte žádost o snížení alimentů aby si mohla obírat stát? 🤮Tak ti má posílat víc peněz on.. děti jste si udělali vy dva, nechápu proč vám na ně máme platit my všichni… doufám že tohle neprojde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37223
9.3.22 10:57

A jaký tam hodláte uvést důvod toho snížení? By se musela otci dětí nějak výrazně snížit životní úroveň, jinak vám to stejně neschválí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21042
9.3.22 11:01

Hustý. Jak chcou obírát podvodem stát a evidentně jim to není ani trochu blbý. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35037
9.3.22 11:02
@smeetakk píše:
Dobrý den, jsem sama se dvěma dětmi, ex posílá alimenty. Každé čtvrtletí žádám ještě o přídavky na dítě, ale s příjmy už to mám na hraně takže nikdy nevím zda přídavky dostanu nebo ne. Teď mi v práci přidali asi dvě koruny na hodinu a tím pádem si myslím, že o přídavky přijdu, ale štve mě, že kvuli petistovce přijdu skoro o 2500kc. S ex jsme se domluvili že by jsme podali u soudu žádost o snížení alimentů i když skutečnost bude jina, tím pádem bych potřebovala poradit jak zažádat, co proto musím udělat atd. Předem děkuji
PS: chytré řeči a rejpani si nechte, díky

A jak vysvětlíš žádost o snížení alimentů, když si pak půjdeš žádat o přídavky? Vždytˇje to postavený na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
9.3.22 11:04
@smeetakk píše:
PS: chytré řeči a rejpani si nechte, díky

Kolik ti platí muž alimenty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
9.3.22 11:07

Co si nějak zkrátit úvazek, aby ti to vyšlo? Navíc budeš mít víc volna ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25480
9.3.22 11:12

:zed: to už hraničí s podvodem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36941
9.3.22 11:18

Si děláš srandu? Děti jste si udělali dobrovolne spolu. Živit je máte vy a ne stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
9.3.22 11:29

😄 😄 😄 😄 právem tady dostaneš sodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35037
9.3.22 11:40

@smeetakk Ty už se v tom plácáš hodně let viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8017
9.3.22 11:51

Jasně že ex to nevadí, se ani nedivím :D… soud sníži alimenty a ty budeš dostávat to co určil soud, a ten rozdíl od těch původních od něj nedostaneš, a pak budeš bečet že máš malé alimenty, a on bude vysmátý a bude mít černé na bílém že víc platit nemusí. Díky ti za to že nás ostatní danové poplatníky chceš okrádat :palec: dneska jsem se pořádně zasmála

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
9.3.22 12:03

No do žádosti musíš uvést důvod snížení. Ten budou samozřejmě zkoumat, jestli se opravdu finanční poměry změnily :nevim:
Upřímně málokomu tohle projde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
9.3.22 12:08

No tak když tak koukám na tebou založené diskuze, tak očividně často řešíš jen přídavky od státu…
Doufám, že se nad sebou po této diskuzi aspoň zamyslíš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna