Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mám je. Koupila jsem je na zkoušku za cca 350 kč a jsem spokojená. Teď jsem dokoupila ve slevě další 2. Normálně nosím velikost S/M a vzala jsem M a sedí. Ale je pravda, že jsou takové pevnější.
@Magda124 Super, děkuji
A zvládají to úplně v pohodě? Já mám tedy silnější menstruaci tak jsem k tomu trošku skeptická, ale aspoň na tu noc bych je uvítala ![]()
Pokud je chceš na noc, tak doporučuju, na den si to nedokážu představit. Jestli se bojíš protečení, vezmi si tu silnější savost. A teda kupuju jen bavlněné.
Mám je a jiné značky už x let, jsem spokojená, ráda je používám.
Mám Snuggs a Modibodi. Radši mam Modibodi. Nosím je celou menstruaci. Dcera take používá jen kalhotky.
@Anonymní píše: Více
Používala jsem je i po porodu a zvládali to dobře. Mám tu vysokou savost. Používám je i na den. Hlavně, když jdu ven a vím, že nebude úplně příležitost měnit tampon.
Mám vícero značek a snuggs z nich jednoznačně vyjdou nejlépe, kupuju je v akci. Jak použitým materiálem, tak „neprotékavostí“. Velikost beru stejnou jako normálně, mám všechny na silnou MS. Mám i jedny noční, ty jsou Modibodi a ty jsou na ultrasilnou MS a ty jsou opravdu jako plena, to už mi je nepříjemné, takže je nepoužívám.
Já po objevení menstruačních kalhotek už skoro nic jiného nepoužívám. Mám více druhů a za mě Snuggs jsou nejlepší a mají i nejvíce výběr různých typů. Na první dny používám tu největší savost, pak už stačí i menší.
Zrovna jsem si říkala, že se musím podívat, jak bude akce a zase si nějaké dokoupit
Mám, používám a miluju! Nechápu, jak jsem bez toho mohla žít - nosím přes den i na noc a v pohodě, mám ty nejsilnější. Už si neumím představit nic jiného
Řídila jsem se tabulkou, mám velký zadek a dobrý ![]()
Holky a jak je měníte přes den v práci?
Mám velmi silnou MS, často s kusy sliznice a neumím si představit v tom být celý den. Ale ani v práci nejsou moc podmínky na to se převlékat a někam to dávat.
Jedny snuggs jsem si koupila na zkoušku, ale používám je jen jako doplněk k vložce právě v dnes velmi silné MS.
@Anonymní píše: Více
Já to mám první dva dny taky dost silné, ale většinou mi to tu pracovní směnu vydrží. A když ne, tak prostě na záchodě si to přeměním, použité dám do sáčku a mám na to ještě takovou taštičku - myslím, že jsem ji taky koupila přímo u Snuggs.
@Schnapi píše: Více
Ok, díky. Taky zkusím někdy sebrat odvahu a vyzkoušet to. ![]()
Ahoj, máte někdo zkušenost s kalhotami? Dost nad nimi přemýšlím, hlavně tedy na noc. Viděla jsem to u pár holek, ale zajímaly by mě názory i od ostatních. Zrovna na ně mají akci, tak jsem chtěla jedny zkusit objednat.
Případně jak je to s těmi velikostmi? Jestli jste se řídily podle své normální velikosti nebo podle té jejich tabulky.