Snuggs - zkušenost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
14.4.26 22:41

Snuggs - zkušenost

Ahoj, máte někdo zkušenost s kalhotami? Dost nad nimi přemýšlím, hlavně tedy na noc. Viděla jsem to u pár holek, ale zajímaly by mě názory i od ostatních. Zrovna na ně mají akci, tak jsem chtěla jedny zkusit objednat.
Případně jak je to s těmi velikostmi? Jestli jste se řídily podle své normální velikosti nebo podle té jejich tabulky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1766
14.4.26 22:51

Mám je. Koupila jsem je na zkoušku za cca 350 kč a jsem spokojená. Teď jsem dokoupila ve slevě další 2. Normálně nosím velikost S/M a vzala jsem M a sedí. Ale je pravda, že jsou takové pevnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.26 23:20

@Magda124 Super, děkuji
A zvládají to úplně v pohodě? Já mám tedy silnější menstruaci tak jsem k tomu trošku skeptická, ale aspoň na tu noc bych je uvítala :)

• Citovat
  • Upravit
1152
14.4.26 23:49

Pokud je chceš na noc, tak doporučuju, na den si to nedokážu představit. Jestli se bojíš protečení, vezmi si tu silnější savost. A teda kupuju jen bavlněné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.26 23:51

@deniiina určitě je chci jen na noc

• Citovat
  • Upravit
13709
15.4.26 00:05

Mám je a jiné značky už x let, jsem spokojená, ráda je používám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
15.4.26 05:13

Mám Snuggs a Modibodi. Radši mam Modibodi. Nosím je celou menstruaci. Dcera take používá jen kalhotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1766
15.4.26 07:42
@Anonymní píše: Více

Používala jsem je i po porodu a zvládali to dobře. Mám tu vysokou savost. Používám je i na den. Hlavně, když jdu ven a vím, že nebude úplně příležitost měnit tampon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30805
15.4.26 09:40

Mám vícero značek a snuggs z nich jednoznačně vyjdou nejlépe, kupuju je v akci. Jak použitým materiálem, tak „neprotékavostí“. Velikost beru stejnou jako normálně, mám všechny na silnou MS. Mám i jedny noční, ty jsou Modibodi a ty jsou na ultrasilnou MS a ty jsou opravdu jako plena, to už mi je nepříjemné, takže je nepoužívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19003
15.4.26 09:55

Já po objevení menstruačních kalhotek už skoro nic jiného nepoužívám. Mám více druhů a za mě Snuggs jsou nejlepší a mají i nejvíce výběr různých typů. Na první dny používám tu největší savost, pak už stačí i menší.
Zrovna jsem si říkala, že se musím podívat, jak bude akce a zase si nějaké dokoupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
15.4.26 11:00

Taky používám na noc už roky a spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
15.4.26 11:27

Mám, používám a miluju! Nechápu, jak jsem bez toho mohla žít - nosím přes den i na noc a v pohodě, mám ty nejsilnější. Už si neumím představit nic jiného :mrgreen: Řídila jsem se tabulkou, mám velký zadek a dobrý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.26 12:37

Holky a jak je měníte přes den v práci? :think: Mám velmi silnou MS, často s kusy sliznice a neumím si představit v tom být celý den. Ale ani v práci nejsou moc podmínky na to se převlékat a někam to dávat.
Jedny snuggs jsem si koupila na zkoušku, ale používám je jen jako doplněk k vložce právě v dnes velmi silné MS.

• Citovat
  • Upravit
19003
15.4.26 13:02
@Anonymní píše: Více

Já to mám první dva dny taky dost silné, ale většinou mi to tu pracovní směnu vydrží. A když ne, tak prostě na záchodě si to přeměním, použité dám do sáčku a mám na to ještě takovou taštičku - myslím, že jsem ji taky koupila přímo u Snuggs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.26 13:05
@Schnapi píše: Více

Ok, díky. Taky zkusím někdy sebrat odvahu a vyzkoušet to. :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie