Snuggs - zkušenost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1056
15.4.26 21:08

Mam za 90 Kc z Actionu a taky jsem spokojena. Nejak nechapu, proc by spodary mely stat skoro litr. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.26 21:11

Ja jsem objednavala brazilky a pak normalni, vice save a teda nevim. Presla jsem na ne z gyn. duvodu, misto tamponu a vlozek, ale abych pravdu rekla, temer je nesnesu. Nicmene, vim, ze hodne lidem naopak vyhovuji. Konkretne snuggs mi teda prisly, ze jsou minimalne o velikost mensi, bezne nosim S, ale tady mi byly male.
Jestli muzu nektere doporucit, tak z DM, za me levnejsi a pohodlnejsi, ale asi i zalezi, jakej si vyberes typ. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
17.4.26 21:17

Používám spíš jako pojistku ke kalíšku, max. někdy na noc, takže nemám úplně stopro ověřené co se týče savosti. Mám z DM, ty jsou takové silnější, a pak jednu Snuggs, tenčí a z moc příjemného materiálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19017
20.4.26 07:46

Jinak já tedy mám jak z DM, tak Snuggs. Z DMka jsou taky fajn, ale ty si netroufnu na tu úplně silnou menstruaci, používám až tak od třetího dne a pak i na noc. Ty Snuggs mají největší výběr střihů, mám i jedny hezké krajkové, ty už mají nízkou savost, ty používám na poslední den většinou.
V podstatě mám více těch levnějších, ale ty jsou někdy jako "bombarďáky a používám je pak spíše na noc, v těch Snuggs se cítím nejlíp, i když ta cena no… proto jsem kupovala postupně a v akci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí