Sny o bývalém

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.3.22 09:51

Sny o bývalém

Nevíte někdo co to znamená? Asi se z toho brzo zblázním. Každej den sny o bývalém. Že jsme v kontaktu, že mě má pořád rád ikdyž už má rodinu. :zed: Jsou tak skutečný, že se ráno budím a sahám po mobilu abych mu napsala. Mám to nevyřešené? Nebo k němu pořád něco cítím? Jsem z toho úplně vyřízená a chybí mi.

Mám teď náročné období, žádná pořádná jistota v životě a s ním jsem se cítila v bezpečí. Ale sakra jak se toho zbavit? :(

Prosím ponechat anonym

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31268
21.3.22 10:01

Vyřeš to náročné období.
Sama sis vlastně odpověděla - byl tvojí kotvou, tvojí jistotou, tak se tvoje hlava k němu vrací v těžkém období.

Hele, mě se taky občas o bývalém něco zdá. Naposledy to bylo docela srdcervoucí, ale tak dospělej člověk nad tím mávne rukou a žije dál ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.22 10:10

@Mar__tanka1983 tak asi nejsem dospělá.

• Citovat
  • Upravit
31268
21.3.22 12:26
@Anonymní píše:
@Mar__tanka1983 tak asi nejsem dospělá.

Jsem ráda, že sis z celého toho psaní vzala zrovna tuhle větu.

Pokud se neumíš srovnat se svými sny a otravují i tvůj bdělý život, tak se objednej k psychologovi. Sny neovlivníš, že si řekneš, ať se ti nezdají a ony přestanou. Musíš si srovnat svůj život, hodit se do klidu, pak tvoje mysl nebude vyvádět skopičiny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.22 15:30

Jak to je víš jen ty sama. Pokud to souvisí s tím náročným obdobím, což si myslím, že ano, protože mně se taky zdají sny podobného rázu teď, kdy jsem v největším životním průšvihu, tak mas několik možností. Buď to neřešit, nebo to řešit a tím myslím především tu nejistotu. I když te neznám, preji ti, at to zdárně vyresis a nebo to samo pomine.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.4.22 11:32

Už po několikáté

Ahoj, jdu si pro radu. Před 4lety jsem ukončila 5-ti lety vztah. Bylo to těžké. Důvod našeho rozchodu bylo, že mě neustále mlátil, ponižoval a zamykala doma. 3 Roky už žiju s někým jiným a teď poslední týden se mi zdá o bývalém. Dnes se mi zdálo, že spolu čekáme dítě, ale on mě podvádí a řekne mi že semnou být nechce. Ta slečna se na něj vykasle a jde za mnou. Já ho vezmu zpět a chceme odjet, Jenze se tam znovu objeví ta slečna. To už ex-přítel za ní nechce, vzala si to nějak moc a začala mě nahánět a mlátit. Pak jsem se vzbudila. Ty sny jsou každý den jiné. Ale city v těch snech jsou stále stejne a to že se bojím že ho ztratím.
Nevíte co to může znamenat?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová