Sny o mrtvých

305
19.2.22 19:22

Sny o mrtvých

Poslední dobou se mi každou chvíli zdá o někom kdo zemřel. Nejvíc se mi zdá o mé mamince a to opravdu každou chvíli tak 1× do týdne určitě. Povídáme si spolu, nebo ji vidím sedět na zahradě, v kuchyni, ale tuhle jsem měla hodně zlý sen ve kterém jsme se strašně hádaly. Taky se mi zdálo o kolegovi z práce co nedávno tragicky zemřel, nastupovala jsem do auta a on stál opodál a díval se na mě a já jsem si v duchu říkala - co ty tady děláš, vždyť jsi mrtvý. Začínám z toho mít divný pocit, co to může znamenat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
244
19.2.22 19:27

Mne se taky zdalo o nekom z rodiny, casto, pul roku po jeho smrti. Pak to samo preslo. Prislo mi, ze se nestihl rozloucit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123369
19.2.22 19:38

Může to něco znamenat, nemusí. V každém případě - dávej na sebe pozor, hlavně v autě. Některé sny varují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
19.2.22 19:41

Ahoj, já jsem měla hodně takových snů o mrtvé kamarádce.. Je to už hodně let, umřela mladá a celkem náhle.. Měla jsem malé dítě a nešla jsem na pohřeb.. Měla jsem zdravotní problémy.. Ale když mi moje máma poté řekla, na ten pohřeb si jít měla.. Nevím, ty sny možná znamenali špatné svědomí, že jsem nešla. Či rozloučení po snech..? To nikdo neví.. Zdraví Marie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21615
19.2.22 19:51

Ahoj, mě se také hodně zdává o bratrovi, babičce, nevlastnímu tátovi, zvláštní je, že o dědovi většinou ne, zjistila sem, že je to hlavně v období kolem narozenin, svátku, výročí úmrtí..jednou sem měla úplně živý sen, bratr mi podával ruku, když sem se pak probudila měla sem zvláštní pocit, pocit cítění jeho ruky, trvalo to několik dní, přišel se rozloučit, poněvadž v reálu to neudělal! Některé sny jsou opravdu hodně živé a také zajímavé je to, že druhého syna nikdo z nich neznal a v těch snech jsou kolikrát všichni dohromady…Strašně ráda bych se nějak spojila s bratrem, ale nejde mi to..Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27073
19.2.22 19:57

@-Blanch- Podle me ti ti lide podvedomne chybi. Proto ten mozek takto pracuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
19.2.22 20:25
@cecetka píše:
@-Blanch- Podle me ti ti lide podvedomne chybi. Proto ten mozek takto pracuje.

Ano, myslím si to také. Často na ně i myslím, vzpomínám. Asi to tak bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.22 20:30

O mrtvých se mi zdá relativně pravidelně. Většinou se to odehrává i v určitých místech, kde dotyčný žil nebo s místem byl spojený.
Zemřelí se ve snech objevují až po určitém čase - mám pro to své vysvětlení.

S otcem mám časté sny spojené s rozvodněným potokem. Jako dítě zažil velkou vodu a od té doby každý déšť hlídal potok. Na mne toto přenesl a právě v těch snech chodí velká voda. Ale také když se mi o něm zdálo poprvé přišel se se mnou rozloučit - jakoby posmrtně šel někam dál.
Možná u toho kolegy bych to brala tak, že se přišel rozloučit.

• Citovat
  • Upravit
12504
19.2.22 20:33

Mozek pracuje se vzpomínkami, vědomými, nevědomými, s myšlenkami, třídí, upravuje, vyhazuje. To je asi celé vysvětlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
19.2.22 22:04

@lucypaja mám husí kůži. Dodnes nemůžu zapomenout na sen o babičce. Mně když zemřela hrozně trápil fakt, že neuvidi moje děti a zdálo se mi, že se na ně dívá, když si hrají a ríká mi, že je vidí. Natáhla ruku, já ji chytla a úplně jsem ji cítila i po probuzení, teplou ruku. Byla jsem v ten moment, tak šťastná, že byla se mnou, až večer, kdy mi došlo, že to byl jen sen. Neuvěřitelný, že se to s tou rukou stalo i někomu jinému. Pořád přemýšlím, zda to bylo rozloučení. Hrozně mi doteď chybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21615
20.2.22 19:11

@Mallorka-no dlouho sem z toho měla zvláštní pocit, hezký, ale zároveň strašidelný, a brácha měl na sobě oblečení, které nosíval, fakt síla zážitek, prostě asi něco mezi nebem a zemí! Já doufám, že některé z dětí má něco od bráchy, měla sem ho ráda, i když jako děti sme se stále hádaly, praly..ale to je asi všude!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.3.22 13:02

Sny o mrtvých

Dneska za mnou přišla Mamka a říkala mi že se ji už nějakou noc za sebou zda sen o tom že její blízký kamarád který umřel už před lety, říká ve snu jestli by u ni mohl zůstat že nemá kam jít, mohly by jste mi prosím poradit co to muže znamenat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
3.3.22 04:13

Přestaň koukat na Walking Dead

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.11.22 23:09

Ahoj jen zkouším a je to asi blbost ale ničím kam se obrátit ale mám takový příběh jedna osoba která nám hodně ublížila fyzicky i psychicky spíš více mi ženě a mým dcerám prostě člověk byl to mé ženy mamka hodně zlá nebudu rozepisovat co přesně všechno hnusného udělala ale potom umřela na nemoc a mě se o ní často zdá v tom snu je vše v pohodě jako by se nic nestalo a jindy zas to co se odehrávalo skutečně nechci aby se mi to zdálo ale prostě z ničeho nic aniž by se o ní mluvilo nebo připomínali ty časy prostě ten sen přijde a já mám potom nervy dá se nějak to ovládat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21615
17.11.22 09:20

@Mlcisko-to nevím,ale on člověk podvědomě stejně o těch problémech co byli přemýšlí, pořád se mu to „honí v hlavě“,možná by pomohla nějaká psychoterapie? Nevím, zda se dá nepříjemným snům vyhnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat