Sobecká švagrová

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1228
14.5.24 09:06

Je to rozhodnutí maminky (babičky) a švagrové, nikdy by mě nenapadlo někomu do něčeho takového kecat.
To, že bratr nečerpá OČR je také jen jeho věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.24 09:06

Já to chápu. Jde jí o ten porod atd. To by asi v takovém období chápal každý. Prostě počítá, že ji v tomto období mamka maximálně vyjde vstříc. Podle mne to nemá co dělat ani se švagrovou, ani s bratrem. Promluvit byste měla s mámou, s ní jste původně domluvená. Třeba si to neuvědomila, že se bojíte ohrozit miminko. Více bych za tím nehledala, neřešila. Ale vysvětlila bych jí svou situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
14.5.24 09:07

@Livi92 ano mas pravdu, ted myslim hlavne na sebe a na mimino. Je to infekcni onemocnění a nechci riskovat, ze se neco stane. A k porodu si starsi ditko vezmu tezko. Tak je potreba ho nekam umístit, aby jsme mohli s partnerem do porodnice. Mohlo to byt vsechno v klidu a v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37182
14.5.24 09:08

Nenaděláš nic. Dokud neřekne mamka ne, tak se můžeš akorát tak vztekat tady na emiminu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
14.5.24 09:08

@inkakřivák ja myslim, ze se nad tim vubec nezamyslela. Nejspis ji to nepřišlo divné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
893
14.5.24 09:09

Jak to probírám a pročítám z různých stran a posuzuju, právě ta „sobecká švagrová“. Je v tom celkem nevinně. To Tvoje máma si vzala jejího syna na hlídání, mohla ji přeci odmítnout, že je v dohledné době domluvená s Tebou. To je její chyba. Každopádně mi v tom Vašem uspořádání velice chybí role otců. To je sice hezké, že si průběžně pořizujete děti a odkládáte si je u starých rodičů, ale v prvé řadě byste se měli starat vy. A bylo by po svárech :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
14.5.24 09:09
@Alojska píše: Více

Tvojí mamce je očividně šumák, že můžeš jet do porodnice. Ona taky může říct svagrove ne, není nesvepravna. Ale zjevně nechce. Asi si myslí, že na porod je ještě brzo a nechce celý měsíc děti svagrove odmítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81463
14.5.24 09:11

No a co? Máš ještě druhou babičku, tak jí dovezete a je vymalováno. Zbytečně to hrotis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
14.5.24 09:11
@inkakřivák píše: Více

i a to mam jet do porodnice ve tři v noci stopem? a tahnout si tasku na rameni? jako asi by to slo, ale moznost byla jiná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
14.5.24 09:13
@Alušáček píše: Více

Ja si to myslím taky. Hlavně me to štve kvuli naším. Jsou pak celou zimu akorat nemocni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81463
14.5.24 09:13

A kdy máš termín? Zítra? Tak si dovezte tchýni a je vyřešeno. Ty toho naděláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
14.5.24 09:14
@inkakřivák píše: Více

Manžel bude v porodnici se svojí ženou. A manžel je otec toho dítka, tudíž nehlídá ale stará se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
14.5.24 09:15
@PaníBovaryová píše: Více

Delala jsem 12 v praci, kde ten jeden proste fakt chybel, kdyz zustal doma. A kolikrát mi volali, ze je potreba vzit smenu, za nekoho na ocr. Proste jsme za sebe chodili bez reci a pomlouvani. Proste tohle clovek nevlivni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
14.5.24 09:18
@JancaS84 píše: Více
:lol: přesně pro to jsem tu 🤣
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102686
14.5.24 09:18

@Alojska No, jestli už švagrová ví, že má pátou nemoc, tak to znamená, že už má vyrážku a tedy už defacto není infekční, tak nechápu, proč by cca 14 dnů před tvým porodem, nemohl být u babičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová