Sobota IUI zkušenosti

456
24.5.12 11:45

Sobota IUI zkušenosti

Ahoj holky, v sobotu nás čeká první inseminace, proto jsem se chtěla zeptat těch zkušenějších z Vás, co to vše obnáší, na co se máme připravit a dál jak jste byly úspěšné, či neúspěšné při této metodě. Děkuju předem za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1619
24.5.12 12:12

Jo my jsme byli jednou a hned se zadarilo :-). Taky jsme byli v sobotu tak vám to třeba taky vyjde jako nám. Nemusíš se bát, je to bezbolestné, otázka pár minut, něco jako vyšetření na gynde. Manžel odevzdá spermie, pak se vyberou nejlepší na centryfuze, to trvá asi 45 min, a ty nejlepší spermie ti pak pomocí hadicky dají co nejblíž vajicku. Já jsem pak neměla nohy nahoře, normálně jsem jela dom a předepsal mě duphaston. Asi po 3 dnech jsem cítila jak se vajíčko zahnizduje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
24.5.12 13:08

Holky, moc děkuji za reakce. Hlavně že to nebolí :lol: já jsem totiž hrozná bolístka, tak toho jsem se nejvíc obávala.
Gagusko, tak to je paráda, když to vyšlo napoprvé. My už se snažíme skoro dva roky přirozenou cestou a pořád nic. Manžel je úplně v pořádku a já jsem řešila nějaké problémy, ale už je to snad všechno za námi a podaří se, ale zase se na to nechci moc upínat. Tak snad nám to vyjde.
JayLee co to je bichemický těhu? To jsou věci teda, mrzí mě, že vám IUI nevyšlo. Moc díky za info a podporu a také držím pěstičky aby vše vyšlo, tak jak má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
24.5.12 13:54

JayLee tak to moc gratuluji!!! At máte zdravé krásné miminko. Nejhorší je pro mě to čekání, ale říká se, že kdo si počká, ten se dočká ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
24.5.12 14:21

Tak u nás v CAR se ani neleží, tkaže ti tam šoupnou sermoušky a hezky šupky pryč! jinak já byla 2× a neúspěšně …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
25.5.12 13:36

Jé tak to my sme snažili taky skoro 2 roky :-) to máme hodně spolecnyho. Tak na tebe budem zítra myslet. My se zachvilku budem pokoušet o další mimi, tak to snad tentokrat vyjde bez cizí pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
27.5.12 12:55

Ahoj holky, tak mám za sebou svou první IUI, opravdu jsem se strachovala úplně zbytečně, nic to nebylo. Hodinku jsem si poležela a pustili mě domů. Jinak jsem dostala prášky Duphaston na udržení. Tak a teď nezbývá, než čekat. Jsem hrozně nedočkavá. Kdy jste testovali? Já mám ovulaci 18.DC, do MS mi zbývá 9 dní, pak se uvidí. Držte mi palce. Gagusko, tak ať to druhé miminko vyjde co nejdříve a přeji ti, aby u toho početí byl jen a jen tvůj partner.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
27.5.12 12:58

Holky ještě jsem se chtěla zeptat jak vlasně probíhá IVF - co se děje před tím, jaký je zákrok, jak jste to prožívaly? Pokud nevyjde IUI, zkusíme to ještě dvakrát a pak jdem do IVF. Něco jsem už načetla v odborné literatuře, ale mě zajímají i vaše zkušenosti. Předem díky za vaše reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.