Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@K92 píše:
Nám hezky sedí softshellky z littlethings 🙂
Ty je taky nosíš? ![]()
To musíš mít prdu, teda ![]()
Holky a máte zkušenost se softkama na starší děti? Syn má v pase 51 cm (najedeny) a na délku potřebuje vel. 128. Zatím jsem mu hodně dávala kšandy, ale ty už nechce.
U těch Unuo se bojím toho napletu, aby mu nepadaly, nebo tam mají i gumu?
Mám doma hubeňoura (5 let, váha 16 kg) a od cca vel 86 nosí softky od značky MK cool. Jsou super, nepadaji a ještě mají v pase gumu na utažení.
My kupujeme v outdoorkids. Maji gumu v pase maji i nejake slim verze (nevyzkouseno). Libi se mi hlavne kevlarova kolena (volitelne za priplatek), ktera vyborne odolavaji nasim nicitelum kolen ![]()
Vsem diky, mam co zkoumat
@TerezkaW : ti pisou, ze jim to aktualne trva 20 dni ![]()
@beruska9 Fakt? Tak to nevím, teď jsem na stránky nekoukala.
@TerezkaW : no jo. Zjevne nejsem jedina, co je shani na posledni chvili
Pry toho maji moc.
@beruska9 Za chvíli nám zakážou vycházet, tak je nebudeš potřebovat 🤭
Blbý vtip, já vím.
Při velikosti 116 měla dcera v pase 50-51 cm, všechny softshellky byly hrozně široké, tak jsem nechala 2 roky po sobě šít od paní na MMB.
@TerezkaW píše:
@beruska9 Za chvíli nám zakážou vycházet, tak je nebudeš potřebovat 🤭
Blbý vtip, já vím.
Tak my mame aspon zablaceny dvur, tak kdyz tak se muze valet tam
Ale taky si rikam. A jeste jsem to nerozsekla
@beruska9 píše:
Jdu s krizkem po funusuMa nekdo zkusenost se softshell kalhotami pro hubene dite? Velikost 116, ale v pase jen kolem 50-52. Lakaji me Unuo, ze maji ten naplet, ale pak uvadeji docela vetsi sirku pres boky
Uz jsem objednala jinou znacku a byly priserne siroke, nechci riskovat posilani tam a zpet a siti na miru taky ne, jsme je potrebovali uz predevcirem
Nejake zkusenosti?
Ahoj,
Nepřemýšlela jsi, že by jsi nechala ušít přímo na míru? ![]()
@chs.jasmin :premyslela. Pristi rok, az si na to vzpomenu v srpnu, ne v rijnu, to tak udelam
I kdyz se v tom vrtam uz tak dlouho, ze uz mohli byt usite
Mame toho tento tyden nejak moc.
@beruska9 píše:
@chs.jasmin :premyslela. Pristi rok, az si na to vzpomenu v srpnu, ne v rijnu, to tak udelamI kdyz se v tom vrtam uz tak dlouho, ze uz mohli byt usite
Mame toho tento tyden nejak moc.
Někdy se poštěstí. Já měla čepice během týdne od první zmínky, že bych chtěla stejné jarní čepice
ale chápu ![]()