Softshell kalhoty na hubené dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15995
14.10.20 14:34

Softshell kalhoty na hubene dite

Jdu s krizkem po funusu :lol:

Ma nekdo zkusenost se softshell kalhotami pro hubene dite? Velikost 116, ale v pase jen kolem 50-52. Lakaji me Unuo, ze maji ten naplet, ale pak uvadeji docela vetsi sirku pres boky :think: Uz jsem objednala jinou znacku a byly priserne siroke, nechci riskovat posilani tam a zpet a siti na miru taky ne, jsme je potrebovali uz predevcirem :lol: Nejake zkusenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26747
14.10.20 14:38

Kluk je žížala a unuo máme. Akorát teda když se posadí do trávy. Na vlhké lavičku nebo sjede orosenou klouzacku a pak sedne do kočáru nebo odrážedlo, tak má legíny pod tím hned mokrý :roll: a taky se mu odiraji kolena. To mám koupit oteplovaky nebo co? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18536
14.10.20 14:38

@beruska9 já je začala sit, když pro někoho, tak si beru míry a upravuji střih, aby to sedělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15389
14.10.20 14:43

Unuo jsou super. Malá je vyžle a sedí jí super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K92
2027
14.10.20 14:43

Nám hezky sedí softshellky z littlethings 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
14.10.20 15:06

Kupujeme Wolf (zatím teda menší velikost), mají v pase zevnitř ještě šňůrku, kterou se to dá stáhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
14.10.20 15:13

Kupuju v Decathlonu, maji v pase sirokou gumu ala naplet a jeste jde obvod pasu zkorigovat zevnitr.
Na zadku a kolenou jsou jeste pogumovane s vroubky, takze se neodiraji, ale taky moc nejezdi na skluzavkach :mrgreen:

Mam trileteho kluka, 108 cm, 18 kg a na delku beru uz velikost 4-5 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
14.10.20 15:27

@hospodki :no to doufam, ze pri objednani na miru svadlena udela. Ale ja nesiju a potrebuji idealne neco „hned,“ na usiti cekat nechci. Jestli teda dalsi objednani nedopadne, to bych asi do toho sla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12875
14.10.20 15:28

Unuo moje hubeny dite melo a dobry. Ted uz si je sijem samy, takze upravujem strih nebo davame gumu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
14.10.20 15:34
@Jogrr píše:
Kupuju v Decathlonu, maji v pase sirokou gumu ala naplet a jeste jde obvod pasu zkorigovat zevnitr.
Na zadku a kolenou jsou jeste pogumovane s vroubky, takze se neodiraji, ale taky moc nejezdi na skluzavkach :mrgreen:Mam trileteho kluka, 108 cm, 18 kg a na delku beru uz velikost 4-5 let.

Hm, no muj ma 113 cm a 17.1kg, na delku potrebuje velikost 5-6 nejspis :think:

Ted koukam,,ze je vyskou tak na hrane, ale sirku na strankach nemaji, proc ze taky, ze :roll: :mrgreen: A kolem nas na prodejnach taky ne. Ach jo :D

Příspěvek upraven 14.10.20 v 15:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16072
14.10.20 15:37
@Bubla Bůčková píše:
Kluk je žížala a unuo máme. Akorát teda když se posadí do trávy. Na vlhké lavičku nebo sjede orosenou klouzacku a pak sedne do kočáru nebo odrážedlo, tak má legíny pod tím hned mokrý :roll: a taky se mu odiraji kolena. To mám koupit oteplovaky nebo co? :nevim:

Nejlepší softshellky jsou podle mě z Veselé nohavice, protože mají cordurová kolena (to je ta látka, ze které se dělají třeba spodky batohů). Zdědili jsme několikery už po dvou dětech, měly teda už rozdrbané dole nohavice a zpuchřelé ty gumičky, ale kolena neponičená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3457
14.10.20 15:51
@beruska9 píše:
Jdu s krizkem po funusu :lol:Ma nekdo zkusenost se softshell kalhotami pro hubene dite? Velikost 116, ale v pase jen kolem 50-52. Lakaji me Unuo, ze maji ten naplet, ale pak uvadeji docela vetsi sirku pres boky :think: Uz jsem objednala jinou znacku a byly priserne siroke, nechci riskovat posilani tam a zpet a siti na miru taky ne, jsme je potrebovali uz predevcirem :lol: Nejake zkusenosti?

Co si nechat softky ušít? Měla jsem je od jedné švadleny hotové do týdne i se zasilkovnou. A cenově velmi příjemné, kvalita super a vše na míru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18536
14.10.20 15:51

@beruska9 tak jasne to fakt není. Proste je střih a ten se udělá. Já to dělám jen proto, ze sama mám vyzle a vím, jak je to šílene když to na nich planda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
14.10.20 17:03

@beruska9 muzu zmerit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
14.10.20 17:24

@Jogrr :prosim prosim, jestli neva ;)