Zavřou zase školky?

1498
11.10.20 15:29

Zavřou zase školky?

Nechtějí zmrazit ekonomiku.. Jestli nám zase zavrou školku, tak si asi hodím mašlí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37132
11.10.20 15:31

Ja taky :D ne teda ze by na tom stala moje prace nebo tak, spis kdyz zavrou skolku a udelaj zas zakaz vycházení, tak me z deti doma jebne 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6831
11.10.20 15:32

To stejné teď také řeším a doufám, že nee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
11.10.20 15:34

Tady hrozí, ze nebude stačit personal a školku zavře zřizovatel. A jestli zakazou zákaz vycházení, tak to bude pro nas vsechny na hlavu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
11.10.20 15:39

Doufam, ze ne, ale netroufam si nic predpovidat. Nicmene vsichni asi musime pocitat aspon s lokalnimi uzaverkami, driv nebo pozdeji bude nekdo pozitivni vsude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
11.10.20 15:44

Pracuji Ms. Plošne nás nezavrou. Nicméně, ja už mám půlku ucitelek v karantene, tak velmi omezují provoz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
11.10.20 15:49

Víc se bojím zavření 1. stupně ZŠ. Syn je po půlroční pauze nepoužitelný.

• Citovat
  • Upravit
53190
11.10.20 15:50

Myslim, ze je velmi realna hrozba, ze zavrou ZS. MS mozna ne, to bych rekla, ze nechaji na zrizovatelich. Ale ten lockdown prijde na 90%. Taky si z toho asi hodim masli. Zas se na to dokazeme lepe pripravit (uz ted shanim aktivity pro deti a chlast pro sebe :P)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
11.10.20 15:58
@unuděná píše:
Myslim, ze je velmi realna hrozba, ze zavrou ZS. MS mozna ne, to bych rekla, ze nechaji na zrizovatelich. Ale ten lockdown prijde na 90%. Taky si z toho asi hodim masli. Zas se na to dokazeme lepe pripravit (uz ted shanim aktivity pro deti a chlast pro sebe.

:hug: Čokošku už nesmím, nevejdu se do hadrů. Chlast s alkoholismem v rodinné anamnéze taky není úplně nejlepší nápad.
Zcela vážně zvažuji vstoupit v jednání se známou, co je asistent pedagoga, aby každý den přišla za úplatu s dítětem udělat ty úkoly ona. S cizím spolupracuje líp a těch x kč/za cca hodinu denně mě třeba uchrání od Chocholouška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22557
11.10.20 16:00

Bojim se toho. Uz jsem mela syna doma pul roku od brezna. I v cervnu, kdy byla situace mnohem lepsi, tak apelovali na vsechny, kdo muze, at si deti doma necha. Ted cekam, ze se to bude opakovat. Treba 14 dni bych nechala, ale tohle se zase potahne mesice. Stejne nam nezbyde nic jineho nez to vydrzet, ale dobrovolne uz ho doma nenecham.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
11.10.20 16:06

@Svistice já jsem si našla ucu v důchodu a dítě ji posílám.

• Citovat
  • Upravit
33005
11.10.20 16:13
@Billi píše:
@Svistice já jsem si našla ucu v důchodu a dítě ji posílám.

Dítě jako takový je ve škole zcela v pohodě (znalosti, kázeň). U nás navíc teda jely až do teď doučovací kroužky od školy zdarma).
Ale doma prostě nespolupracuje. Úkol má sice vysmrknutý za pár minut v přijatelné formě, ale předchází tomu 30 minutové scény, domlouvání, nahánění. Stejná zkušenost udělána u babičky a tety. Před vyloženě cizím si holt slabikář trhat nedovolí. :cert: Čím dýl byl na jaře doma, tím horší a hůř motivovatelný. Těm malým to prostě chybí jak prase drbání, ta rutina, řád, kolektiv kde vyniknout, učitelka, co umí podat učení zábavnou formou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65247
11.10.20 16:14

Nezavrou. Vzdyt chteji nechat otevřené i hospody, vsechny obchody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
11.10.20 16:18

@Svistice u nás stejný problém. Dítě s učivem v pohodě, ale se mnou nespolupracuje. Takže máme úču a dobré. Chodil k ní ráno s taškou (má to asi 100 metrů), takže režim byl. Já jsem jí za to dodávala obědy.

• Citovat
  • Upravit
33005
11.10.20 16:19

@vokishka Ty v tom ještě zkoušíš hledat a vidět logiku? :lol: Já už to někdy v květnu vzdala. Školky nechají zase na zřizovatelých a jaro ukázalo, jak to bylo podle plotu. Od těch, co otevřely hned naplno, po ty, co otevřeli omezeně až po ty, co pro jistotu zůstaly zavřené až do září.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí