Softshellové kalhoty pro dítě
- Fotoalbum (6)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Šiju dětem softshellové kalhoty sama. Opravdu na tom nic není a na malé dítě tě vyjdou na cca 200Kč i s napletem a reflexní obrázkem. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Siju sama. Když si necháš od někoho usit tak to stojí min než slavné unuo. Anonym, nepotrebuju spojit výrobky s presdivkou
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Siju sama. Když si necháš od někoho usit tak to stojí min než slavné unuo. Anonym, nepotrebuju spojit výrobky s presdivkou
Krásné.
Já jsem ráda, že prisiju na kabátě utržený knoflík. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice tak ten mi upřímně da zabrat mnohem víc
jinak Dekuji. Hlavně je výhoda, ze siju na míru a upravuji střih. Nikdy se mi kalhoty nevratily a to jsem dělala jak na otesanka tak na kostricky. Sama mám doma hubenoura a teplaky z obchodu padají. Když dam gumu do pasu, tak vypadá jak v pytli.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:¨ty jo, ty jsou krásné. Bych si u tebe objednala pro našeho skoro pětiletého. Je dlouhej a hubenej. Koupím tepláky a pak jedno odpoledne do 10 ks tepláků ještě dovlíkám gumu
@Svistice tak ten mi upřímně da zabrat mnohem vícjinak Dekuji. Hlavně je výhoda, ze siju na míru a upravuji střih. Nikdy se mi kalhoty nevratily a to jsem dělala jak na otesanka tak na kostricky. Sama mám doma hubenoura a teplaky z obchodu padají. Když dam gumu do pasu, tak vypadá jak v pytli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamina2017 nechtěla bych tu z toho dělat prodejní místo. Pošlu odkaz na fb do zprávy.
- Citovat
- Upravit
Kupujeme jen od Fantom a Cronies. Cronies mam radsi kvuli vysokym napletum ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Prosím, mohla bys mi poslat kontakt? Moc děkuji. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já holkám nechávám věci ze softu šít. Sama si u pani vyberu kombinaci barev a je to originál a pani je moc šikovná a věci krásně drží. Po starší schovávám pro mladší a je to jak nové. Po mladší hodim na bazárek a do pár hodin je to pryč. Nevim jestli to tu můžu napsat, aby to nebylo braný jako reklama. Pani má jen stránky na FB je to Viana - výroba oděvů.
Unuo je kvalitou taky super, ale přijde mi, že to má snad každé 3 dítě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brabantik píše:
Kde kupujete softshellové oblečení pro děti? Jedná se mi konkrétně o softshellové kalhoty pro dítě 2,5 roku, nejlépe i zateplené. Budu ráda za tipy.
UNUO je topka a ted mají do neděle dopravu zdarma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Káťa19 píše:
UNUO je topka a ted mají do neděle dopravu zdarma
U nich me odrazuje, ze clovek musi platit predem. Primo na jejich unuo webu.
Dneska nam prisly kalhoty a kabatek na jaro od Shara, a krasny… Ale top kalhoty maji stejne Cronies ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Z fleru za dobrej peníz. Fotim vetsi, ale mam i pro dvouletacka tytez. Jsou zateplené.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kockina z mimibazaru.
Je nejlepší. Můžete si u ní vybrat i rozšíření, prodloužení, barvu atd… Je prostě skvělá. Jinak já už si šiji čtvrtým rokem sama, je to pro mě z hlediska střihu na míru výhodnější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit