Solarium v těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
28.4.03 14:34

solarium

Jsem v 7. týdnu těhotenství a zajímal by mě názor všech ostatních na solárium, jestli někdo něví, zda škodí nebo ne.

Díky I. ;-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
28.4.03 14:50

solarium

Ahoj budoucí mamčo, myslím, že jsem někde četla, že solárim se má v těhotenství vynechat. Taky jsem byla těhotná, teď už mám 9 měsíční bobinku a do solárka jsem raději nechodila. Asi je to podobné jako se sluníčkem, toho jsem se taky stranila. Myslím, že se to dá přežít i bez opálení, vždyť žena může být krásná i tak a ještě k tomu s břískem, to je paráda. Všechno si můžeš vynahradit až po porodu. Pavlína

• Citovat
  • Upravit
7
29.4.03 12:42

solarium

Já se budu v červnu vdávat (budu ve 24. týdnu) a chci předtím párkrát na solárko zajít, jsem jak bledule a do těch bílých šatů…Ptala jsem se doktorky a určitě nechodit do konce třetího měsíce, potom je to jak se sluníčkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
18.9.12 18:08

AHOJ :mavam: :mavam: Mohus zeptat zda tady je maminka po porodu a chodí do solarka :) pomaha solarko na strie? a ak sem 2mesíce po porodu neni už problem chodit do solarka? :think: (nekojim)Dekuju :kytka: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnonymII
18.9.12 19:11
@Hana89 píše:
AHOJ :mavam: :mavam: Mohus zeptat zda tady je maminka po porodu a chodí do solarka :) pomaha solarko na strie? a ak sem 2mesíce po porodu neni už problem chodit do solarka? :think: (nekojim)Dekuju :kytka: :kytka: :mavam:

Solárko na strie rozhodně nepomáhá. Možná bych se solárkem po porodu chvíli počkala než se ustálí hladina hormonů..

• Citovat
  • Upravit
8698
18.9.12 19:16
@AnonymII píše:
Solárko na strie rozhodně nepomáhá. Možná bych se solárkem po porodu chvíli počkala než se ustálí hladina hormonů..

A co mají hormony spoločne s solarkem? :mrgreen: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnonymII
18.9.12 19:27
@Hana89 píše:
A co mají hormony spoločne s solarkem? :mrgreen: :think:

Vlivem hormonů pokožka reaguje jinak na UV záření a mohou vznikat pigmentace, které mohou být trvalé…

• Citovat
  • Upravit
10639
18.9.12 19:30

Ja jsem blazen do solarka, chodim tam uz 15 let, ale pri obou tehotenstvich jsem hned skoncila a zacala az po ukonceni kojeni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
18.9.12 19:48

Takže mužu v klidu když nekojim? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
18.9.12 19:52

@Hana89 urcite muzes ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
18.9.12 19:56
@kkaattkkaa píše:
@Hana89 urcite muzes ;)

Dekuju moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
18.9.12 20:00

@Hana89 nemas zac :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
25.5.14 22:21

Zdravím, chtěla bych se zeptat, na kolik Vás vyšla permanentka, pokud jste si ji koupily a kolik je na ni vstupů, nebo jestli je to nějak na minuty?? zkrátka jak to funguje. Chtěla bych tam začít chodit, jen trochu chytnout barvu, než začne to pořádné léto, kdy se budu moci opalovat normálně. Navíc je výhoda, že v solárku můžu být i bez plavek, což bych si normálně nedovolila :lol:. Opaluju se docela dobře a rychle, i když se mi podaří se i někdy trochu spálit. A vypadá opálení ze solárka přirozeně, nebudu vypadat třeba jak natřená barvou?? Předem děkuji za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8029
25.5.14 22:28
@tami3 píše:
Zdravím, chtěla bych se zeptat, na kolik Vás vyšla permanentka, pokud jste si ji koupily a kolik je na ni vstupů, nebo jestli je to nějak na minuty?? zkrátka jak to funguje. Chtěla bych tam začít chodit, jen trochu chytnout barvu, než začne to pořádné léto, kdy se budu moci opalovat normálně. Navíc je výhoda, že v solárku můžu být i bez plavek, což bych si normálně nedovolila :lol:. Opaluju se docela dobře a rychle, i když se mi podaří se i někdy trochu spálit. A vypadá opálení ze solárka přirozeně, nebudu vypadat třeba jak natřená barvou?? Předem děkuji za odpověď :)

Všude to mají jinak, poptej se přímo v soláriu. Já jdu tak jednou za měsíc v zimě kvůli prohřátí a taky abych nebyla úplně bílá, myslím, že takhle před létem je to dobrý nápad získat trošku základ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí