Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Russet to by nějaké muselo byt 😂
A to jsi jako celé léto byla v krytu?
… v létě normálně sluníčko, v zimě cca. jednou za 10 dní solárko
Samoopalovací krémy nepoužívám ![]()
@Russet ne byla jsem v dubnu na Maledivach, ale už jsem za ti dobu vybledla a mam problém s opálením a bohužel nám už 3 týdny jen prší a sluníčko zadne u nás
Nepřikláním se k ničemu, solárko i samoopalováky kůži škodí, takže jsem raději bílá než si dobrovolně huntovat zdraví ![]()
Tyjo, ja teda samooplakovaky nepouzivam uz dlooouho, ale kdyz jsem pouzivala, strasne mi smrdely a i se mi to hodne otiralo vsude… takze tahle cesta za me ne-e a solarko uz vubec, ja jsem svetly typ. Spise se snazim posledni dobou porad mazat UV faktorem, a plet na obliceji se mi hodne spravila, ale samozrejme je otazka, jestli to je jen tim nebo necim jinym.
@Anonymní píše:
Nepřikláním se k ničemu, solárko i samoopalováky kůži škodí, takže jsem raději bílá než si dobrovolně huntovat zdraví
jj, nechci si za melanom ještě platit.
Zdravím. Rada bych slysela vaše zkušenosti, radu proste názor. Dříve jsem chodila na solarko, pak používala samoopalovaky a zase začala chodit na solarko, ale ze zdravotních důvodu jsem přestala chodit a ted premyslim jestli není lepsi zaplatit zase za saoopalovaky a nebo to solarko. Co je za vás lepsi a k čemu se vy priklanite? A jestli mate nějaké fajn samoopalovaky