Sono ledvin

Anonymní
15.5.18 18:29

Sono ledvin

Můžete mi prosím vysvetlit, co je to sono ledvin? Jak to probíhá? Jestli budu naha? A tak všechno.. prosím a děkuji:)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
62
15.5.18 18:35

Ahoj, sono ledvin je klasický ultrazvuk ;) Nahá určitě být nemusíš, ledviny jsou v oblasti spodní části zad ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256

Me sono ledvin dělal dr kdyz jsem byla těhotná (bolely me zada) normálně v sede jen jsem si vyhrnula tričko do urovni podprdy..tot vse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24146

Syn byl nedávno, byl bez trička, kalhoty měl posunuté dolů a i trenky trochu posunuté dolů, ale dělali mu i sono moč. měchýře. U ledvin ležel na boku. Jinak je to ultrazvuk ledvin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
15.5.18 18:36

Jedná se o klasický ultrazvuk. Pravděpodobně budeš v podprsence, kalhoty budeš mít normálně na sobě. Lehneš si na lehátko, při vyšetření budeš mít ruce za hlavou a budeš dle pokynů lékaže dýchat, případně zadržovat dech. Vyšetřená trvá pár minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
15.5.18 19:26

Chodila sem na nej casto, je to jako ultrazvuk v tehotenstvi, naha nebudes ja si nechavam podprdu a stahnu kalhoty na boky, muzes si nechat i triko ale to nechci riskovat ze mi ho opatlaj :mrgreen: jinak to neni nic neprijemnyho za chvilku je hotovo, v místnosti je šero, nic neboli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.18 10:22

prosim, chci se jen zeptat, chodim v ramci preventivnih prac. prohlidek i na sono bricha…zadny potize nemam, zada neboli, moceni ok,moč bez nalezu.sono uplne v poradku, ale kdyz jsem koukala do zpravy pred 2 lety, ty rozmery se lehce o par mm lisily…jedna ledvina o 5mm vetsi…ale to je asi jen odchylka mereni, ze? rikam si, ze u ledvin asi zalezi, jak je clovek naklonenej na bok atd…ale nevim..ale jsou pry bez nalezu, vse v norme..nemate zkusenost? nejaky organy zas treba o 3mm mensi..ale mensi mi prijde lepsi :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
LP4
1356
8.7.22 21:56

Sono ledvin příprava

Ahoj, prosím kdyz jste sli na sono ledvin, byly jste napite, curali jste predtim nebo naopak? dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11809
8.7.22 22:40

@LP4 můžeš být napita i nenapita a vycurana i nevycurana..je to jedno…jen pokud dělají sono moc. měchýře tak je dobré být nevycurana..je pak dobře vše vidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
25.11.24 08:20

Měly jste někdy rozdílné velikosti ledviny třeba po 3 letech? O pár mm..Záleží, jak je člověk třeba napitý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí