Jak získat energii po nemoci při kojení

206
14.5.18 15:59

Jak získat energii po nemoci při kojení

Ahoj holky, jak mám nabrat sílu. Mám 4 měsíčního chlapečka, plně kojim, ale od porodu jsem už zhubla 8 kg. A to jsem po porodu byla hubenější než před těhu. Teď jsem prodělala střevní virózu a jsem úplně vyčerpaná. Nemám vůbec energii a přicházím o mléko. Jak se rychle zotavit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12330
14.5.18 16:22

Silné vývary, nutridrinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
14.5.18 16:29
@bubla000 píše:
Ahoj holky, jak mám nabrat sílu. Mám 4 měsíčního chlapečka, plně kojim, ale od porodu jsem už zhubla 8 kg. A to jsem po porodu byla hubenější než před těhu. Teď jsem prodělala střevní virózu a jsem úplně vyčerpaná. Nemám vůbec energii a přicházím o mléko. Jak se rychle zotavit?

Vývary určitě ano..dostatek zeleniny a ovoce, nejlépe už sezónní ze zahrádky. Vejce, ml. výrobky a maso si nejlépe opatřit někde od farmáře, který pase venku. Pečivo doporučuju určitě spíš kváskové (z žitného kvásku) a celozrnné nebo celožitné, k zakoupení ve zdravých výživách nebo udělat doma..Semínka a ořechy..Dál určitě probiotika (nejlépe kombinace probiotika s prebiotiky, k dostání v lékárně) - imunita sídlí z velké části ve střevech a po nemoci se probiotiky určitě nic nezkazí. Dále určitě doporučuju toto, může se to i při kojení, je to čistě přírodní: https://www.lavita-czech.cz/…-lavita.html

Vyhýbat se průmyslově zpracovaným, přeslazeným a instantním výrobků, levným nekvalitním olejům (klasické levné oleje ze supermarketu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35974
14.5.18 16:59

A co jíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
14.5.18 17:43

Rano ovesnou kaši, k obědu brambory a maso a večer polévku nebo pečivo s něčím. Já moc nestíhám nakupovat a vařit. A pokud už uvařím, vzbudí se prcek a supem ven. Potřebovala bych něceho plny hrnec a jen odebírat. Ale guláš mě asi moc nevyživí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35974
14.5.18 17:53

Musíš zařadit i svačiny, třeba jogurtove mléko to můžeš mít i na cestě. Jíš málo. Guláš není špatný pokud je hovězí z dobrého masa. Udělej si jídlo i na víc dní. Nakoupit můžeš venku s kočárkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
14.5.18 18:31

Chlorella a zelený ječmen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie