SOS - bobek
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
A papá vločkovou kaši? Ta je skvělá. A třeba sušené švestky zamíchat do ní, to by nejedla?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lydia Délectorskaya píše: Více
Ne, ohledně jídla bych ji zařadila do kategorie nejedlík. Kdyby to šlo, tak to dělám už dávno. ![]()
- Citovat
- Upravit
Já to řešila celkem nedávno, švestkovou šťávu ani hruškovou nechce, pije jen vodu a čaj, nic sladkého. Dala jsem ji Lactulozu do kravského mléka do hrnečku a nic nepoznala, vypila to. Mléko má ráda jen tak z hrnečku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TetaIvuška píše: Více
Obyčejné mléko jí sem tam nabídnu, ale bezúspěšně. Ani neochutná.
Jsem zvědavá, co ve školce. Snad jí dají aspoň suchý rohlík. ![]()
- Citovat
- Upravit
No tak tohle bude s jídlem i vyprazdňováním ve školce problém…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
To měla kámoška se synem, už nevim jak se jim to povedlo, ale trvalo to dlouho…
Taky měl strach, že ho to bolelo, tak museli překonat citlivě ten strach…
Asi bych jí teď nechala, dala možnost, že když bude chtít, ať klidně jde na nočník, záchod nebo i do té plinky, pustit pohádku ať to má spojené s něčím příjemným…pokud máš nahřívací polštářek, tak zase pokud bude chtít, necpala bych do ní projímadla…pokud míč nejí, to by byl další stres…taky jsem doma měla nejedlika ![]()
Synovec vozil taxíky ve výtahu, museli jsme u něj být a hlasil v kterém jsou patře a kdy vystupují
tak třeba na něco podobného zábavného přijdete… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
https://www.skupinyprorodice.cz/…acpa-u-deti/
Třeba tě něco inspiruje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucy75 píše: Více
Moje dítě bylo nejedlik, do školky nastoupil ve dvou letech s plinkama. Dlabal až se mu dělaly boule za ušima a po týdnu se mě teta ptá, proč prý má plinky, že s dětma chodí hezký a záchod…
Takže bych to nehrotila…měli jsme teda malou školku o 17 dětech a těm malouskum je krásně věnovali…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
https://www.emimino.cz/…acpa-531853/?…
Rěšíme stejný problém. Zkoušeli jsme teď i Lactulosu a až tolik to nepomohlo, jak bych očekávala, ale dala sem menší množství. Je ale v letáku napsaný, že se nemá používat déle než 14 dní, což neřeší dlouhodobý psychicky problém s vymesovanim.
Nicméně nejvíc nám pomáhá, když ho necháme za dverama v koupelně a čekáme. To vždy strašně řve, ale pak se vykaka v podrepu a pak si s ním dáme placatka, uděláme tečku do kalendáře (jako odměnu), splachne wc a máváme hovinku…
Kdyztak mi napište do zpráv, mužem sdílet info.
Držím palce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit