SOS - bobek
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Neco prirozene projimavyho bych ji dala. Svestkovej kompot treba. A do nocniku horkou vodu, nez si na nej sedne, nekdy to pomuze. Namasirovat brisko, nahrat necim treba taky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tarjei Děkuji za řadu. Samozřejmě se snažím do ní dostat hodně tekutin, ale švestkovej kompot do ní nedostanu ani omylem. Má pár jídel a vše ostatní je „ble“.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Nebo zkus švestkovou přesnídávku. Ta prý taky pomáhá. Nebo co vím, tak v mém okolí hodně doporučují nějakou švestkovou šťávu o HIPP.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tarjei @Luckandlove Leda zamíchat do UM. Pije jen čistou vodu. Ani naředěnou šťávu nebo čaje nevypije.
- Citovat
- Upravit
A to ti ani přesnídávky nejí? Tu šťávu ji můžeš dávat po lžičkách jako sirup „Otevři pusinku, dáme medicínku.“ nebo to zkusit stříkačkou na nurofen, je to stejně sladký.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luckandlove píše: Více
Nejí, nedostala bych to do ní. Věci ze stříkačky vyplivne (vyzkoušeno před půl rokem) a na medicínu neuslyší, i když je to pro její dobro…
- Citovat
- Upravit
Hele ja nechci strasit, vim, ze deti jsou ruzny, ale na triletou se mi zda pomerne spatne spolupracujici…ma sourozence? Jak se chova k ostatnim detem, reci rozumi?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tarjei píše: Více
Má svou hlavu… V jiných věcech většinou spolupracuje v pohodě. S ostatními děti až na menší konflikty nemá problém. Oproti půl roku, roku zpátky je zlepšení.
S mluvením je to horší, ale rozumí.
Má prudší povahu a hodně se vzteká. Dřív to bylo častější, když jsem jí něco nechtěla dovolit apod.
S jídlem je problém od mala. Naučila se na vodu a když ochutná třeba jen trochu naředěnou šťávu, tak je to fuj a chce zase vodu. Hlavních jídla má pár, co vím, že sní. Nové věci zkoušet vůbec nechce.
Sourozence nemá.
- Citovat
- Upravit
Co zkusit sprchu?
U dcery a syna mi to pomohlo. Prostě sprchovat zadeček. Působilo to na ně jako klistyr.
- Citovat
- Upravit
Zkusit nahřát bříško, tu sprchu nebo teplá vana… klidně ať to tam pustí, když se uleví…
Myslíš, že je to fyziologicky, nebo spíš psychologického rázu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkoušela jsem. A pak jí to navrhovala a nic.
- Citovat
- Upravit
Ahoj, dcera skoro 3 roky. Na nočník chodí čůrat a na spánky plínku ještě má. Po odplenkování přes den byly asi 2 týdny problémy s kaděním. Nechtěla, tak jsem občas musela použít čípek (půl roku zpět). Od té doby kadila do plínky před nebo po spánku. Před týdnem si řekla i přes den. Nevadilo mi, když se podařilo občas do kalhotek doma. Asi 2× se bobek povedl do nočníku a sama měla radost.
Teď za mnou celý den chodí, jak potřebuje kadit, bolí jí bříško a teď už fňuká… Plínku a ani čípek si dát nechce a na nočník si sedne a jde pryč. Vysvětlování nepomáhá, nic nechce. Čípek bych do ní nacpala leda násilím a to se mi fakt nechce. Plínku si sundá.
Nevím, jak jí pomoct. Co byste dělaly na mém místě vy?