SOS - bobek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.7.24 17:54

SOS - bobek

Ahoj, dcera skoro 3 roky. Na nočník chodí čůrat a na spánky plínku ještě má. Po odplenkování přes den byly asi 2 týdny problémy s kaděním. Nechtěla, tak jsem občas musela použít čípek (půl roku zpět). Od té doby kadila do plínky před nebo po spánku. Před týdnem si řekla i přes den. Nevadilo mi, když se podařilo občas do kalhotek doma. Asi 2× se bobek povedl do nočníku a sama měla radost.
Teď za mnou celý den chodí, jak potřebuje kadit, bolí jí bříško a teď už fňuká… Plínku a ani čípek si dát nechce a na nočník si sedne a jde pryč. Vysvětlování nepomáhá, nic nechce. Čípek bych do ní nacpala leda násilím a to se mi fakt nechce. Plínku si sundá.
Nevím, jak jí pomoct. Co byste dělaly na mém místě vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9148
29.7.24 18:34

Neco prirozene projimavyho bych ji dala. Svestkovej kompot treba. A do nocniku horkou vodu, nez si na nej sedne, nekdy to pomuze. Namasirovat brisko, nahrat necim treba taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.24 19:24

@Tarjei Děkuji za řadu. Samozřejmě se snažím do ní dostat hodně tekutin, ale švestkovej kompot do ní nedostanu ani omylem. Má pár jídel a vše ostatní je „ble“.

• Citovat
  • Upravit
9148
29.7.24 20:13

Tak Laktulozu, je to sladky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
29.7.24 20:51
@Anonymní píše: Více

Nebo zkus švestkovou přesnídávku. Ta prý taky pomáhá. Nebo co vím, tak v mém okolí hodně doporučují nějakou švestkovou šťávu o HIPP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.24 22:02

@Tarjei @Luckandlove Leda zamíchat do UM. Pije jen čistou vodu. Ani naředěnou šťávu nebo čaje nevypije.

• Citovat
  • Upravit
332
29.7.24 22:55

A to ti ani přesnídávky nejí? Tu šťávu ji můžeš dávat po lžičkách jako sirup „Otevři pusinku, dáme medicínku.“ nebo to zkusit stříkačkou na nurofen, je to stejně sladký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.24 06:18
@Luckandlove píše: Více

Nejí, nedostala bych to do ní. Věci ze stříkačky vyplivne (vyzkoušeno před půl rokem) a na medicínu neuslyší, i když je to pro její dobro…

• Citovat
  • Upravit
9148
30.7.24 08:18

Hele ja nechci strasit, vim, ze deti jsou ruzny, ale na triletou se mi zda pomerne spatne spolupracujici…ma sourozence? Jak se chova k ostatnim detem, reci rozumi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.24 10:51
@Tarjei píše: Více

Má svou hlavu… V jiných věcech většinou spolupracuje v pohodě. S ostatními děti až na menší konflikty nemá problém. Oproti půl roku, roku zpátky je zlepšení.

S mluvením je to horší, ale rozumí.
Má prudší povahu a hodně se vzteká. Dřív to bylo častější, když jsem jí něco nechtěla dovolit apod.

S jídlem je problém od mala. Naučila se na vodu a když ochutná třeba jen trochu naředěnou šťávu, tak je to fuj a chce zase vodu. Hlavních jídla má pár, co vím, že sní. Nové věci zkoušet vůbec nechce.

Sourozence nemá.

• Citovat
  • Upravit
18
1.8.24 13:06

.

Příspěvek upraven 10.08.25 v 21:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.24 13:10

Co zkusit sprchu?
U dcery a syna mi to pomohlo. Prostě sprchovat zadeček. Působilo to na ně jako klistyr.

• Citovat
  • Upravit
4196
1.8.24 13:25

Zkusit nahřát bříško, tu sprchu nebo teplá vana… klidně ať to tam pustí, když se uleví…
Myslíš, že je to fyziologicky, nebo spíš psychologického rázu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.24 14:31
@Menton píše: Více

Jde vidět, že chce, ale bojí se a radši to zadrží.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.8.24 14:32

Zkoušela jsem. A pak jí to navrhovala a nic.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze

Step by Step