SOS Dithiaden a Fenistil

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
24.5.19 21:49

SOS Dithiaden a Fenistil

Holky prosím o radu. Dala jsem 6 letemu dítěti na noc 3/4 dithiadenu, ma kasel z rymy, ve dne davam mucosolvan 2krat nejpozdeji ve 14h.
Jsou to 2 hodiny co jsem mu ten Dithiaden dala a stále se budí kašlem. Můžu dát ještě fenistil kapky??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
759
24.5.19 21:55

Ja bych to nekombinovala, jedno nebo druhe. Vypodložit do polosedu, zvlhcit vzduch, kdyz nezabral dithiaden, tak pochybuju ze po fenistilu by to bylo zazracne lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
24.5.19 21:56

To bych nedala. Neco vyslovene na kasel /stoptussin/tussin/ levopront.

Cibule rozkrojena k posteli. Vyvetrat. Napit.

Nurofen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3956
24.5.19 21:56

Nemám doma fenistil kapky ale Aerius sirup a mě dr řekla že mám dávat buď Dithiaden nebo ten Aerius. U fenistil kapek si myslím bude to stejné - buď jedno nebo druhé. Jestli máš Sinecod, zkus ho dát. Našemu malému vždy tak do půl hoďky zabral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
24.5.19 22:00

Ne. Jedno nebo druhé. Byli jsme v nemocnici a když jsem říkala, že jsem dala Dithiaden, tak mu už Fenistil nedali.
Dala bych něco na kašel. Stoptussin, Sinecod… Pak vyvětrat a zvlhčit vzduch. Klidně bych ho i něčím nemazala - sádlo, psi sádlo…

• Citovat
  • Upravit
9729
24.5.19 23:13

Proti kašli máte doma co? Sinecod, Levopront? Jinak jak psaly diskutující nade mnou, zvýšená poloha, chladnější vzduch. Místo Mucosolvanu bych přešel na Erdomed (nezahleňuje).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí