Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ja bych to nekombinovala, jedno nebo druhe. Vypodložit do polosedu, zvlhcit vzduch, kdyz nezabral dithiaden, tak pochybuju ze po fenistilu by to bylo zazracne lepsi
To bych nedala. Neco vyslovene na kasel /stoptussin/tussin/ levopront.
Cibule rozkrojena k posteli. Vyvetrat. Napit.
Nurofen.
Nemám doma fenistil kapky ale Aerius sirup a mě dr řekla že mám dávat buď Dithiaden nebo ten Aerius. U fenistil kapek si myslím bude to stejné - buď jedno nebo druhé. Jestli máš Sinecod, zkus ho dát. Našemu malému vždy tak do půl hoďky zabral.
Ne. Jedno nebo druhé. Byli jsme v nemocnici a když jsem říkala, že jsem dala Dithiaden, tak mu už Fenistil nedali.
Dala bych něco na kašel. Stoptussin, Sinecod… Pak vyvětrat a zvlhčit vzduch. Klidně bych ho i něčím nemazala - sádlo, psi sádlo…
Proti kašli máte doma co? Sinecod, Levopront? Jinak jak psaly diskutující nade mnou, zvýšená poloha, chladnější vzduch. Místo Mucosolvanu bych přešel na Erdomed (nezahleňuje).
Holky prosím o radu. Dala jsem 6 letemu dítěti na noc 3/4 dithiadenu, ma kasel z rymy, ve dne davam mucosolvan 2krat nejpozdeji ve 14h.
Jsou to 2 hodiny co jsem mu ten Dithiaden dala a stále se budí kašlem. Můžu dát ještě fenistil kapky??