S.O.S. domácí práce

56
29.2.24 07:04

S.O.S. domácí práce

Ahoj holčičky. Chci se zeptat na domácí práci. Prosím, žádný prodej drogerie ani cukrovinek atd. Ale klidně nějakou montáž na doma nebo vyřizování emailů a tak. Jsem sama se synem, pracuji. Ovšem peníze navíc potřebuji. Prosím, nepište o změně práce, jsem ráda že mám smlouvu na neurčito a práci mám jistou i když bídnou. Neměla bych také hlídání pro syna jinak.Jsem vážně spolehlivá, učenlivá a mladá. Chuť pracovat mám. Napsat můžete klidně soukromě, email ráda pošlu. Děkuji, hezký den všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36020
29.2.24 07:58
@Kiki787 píše:
Ahoj holčičky. Chci se zeptat na domácí práci. Prosím, žádný prodej drogerie ani cukrovinek atd. Ale klidně nějakou montáž na doma nebo vyřizování emailů a tak. Jsem sama se synem, pracuji. Ovšem peníze navíc potřebuji. Prosím, nepište o změně práce, jsem ráda že mám smlouvu na neurčito a práci mám jistou i když bídnou. Neměla bych také hlídání pro syna jinak.Jsem vážně spolehlivá, učenlivá a mladá. Chuť pracovat mám. Napsat můžete klidně soukromě, email ráda pošlu. Děkuji, hezký den všem :kytka:

Co se zkusit zeptat v práci jestli by něco nebylo?
Montáže apod jsou většinou podvody a když ne, tak si tím nevydělává ani na slanou vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
29.2.24 08:12

@JancaS84 u nás v práci jsem se ptala jako první. Každopádně děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77035
29.2.24 09:04
@Kiki787 píše:
@JancaS84 u nás v práci jsem se ptala jako první. Každopádně děkuji :)
;) však je tu dnes nová diskuse Přijď k nám pracovat z pohodlí domova, co chceš víc?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36020
29.2.24 10:24
@stinga píše: ;) však je tu dnes nová diskuse Přijď k nám pracovat z pohodlí domova, co chceš víc?
:lol: :lol: :lol: A zítra bude jistě zas tak jako včera
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová