Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holčičky. Chci se zeptat na domácí práci. Prosím, žádný prodej drogerie ani cukrovinek atd. Ale klidně nějakou montáž na doma nebo vyřizování emailů a tak. Jsem sama se synem, pracuji. Ovšem peníze navíc potřebuji. Prosím, nepište o změně práce, jsem ráda že mám smlouvu na neurčito a práci mám jistou i když bídnou. Neměla bych také hlídání pro syna jinak.Jsem vážně spolehlivá, učenlivá a mladá. Chuť pracovat mám. Napsat můžete klidně soukromě, email ráda pošlu. Děkuji, hezký den všem ![]()
@Kiki787 píše:
Ahoj holčičky. Chci se zeptat na domácí práci. Prosím, žádný prodej drogerie ani cukrovinek atd. Ale klidně nějakou montáž na doma nebo vyřizování emailů a tak. Jsem sama se synem, pracuji. Ovšem peníze navíc potřebuji. Prosím, nepište o změně práce, jsem ráda že mám smlouvu na neurčito a práci mám jistou i když bídnou. Neměla bych také hlídání pro syna jinak.Jsem vážně spolehlivá, učenlivá a mladá. Chuť pracovat mám. Napsat můžete klidně soukromě, email ráda pošlu. Děkuji, hezký den všem
Co se zkusit zeptat v práci jestli by něco nebylo?
Montáže apod jsou většinou podvody a když ne, tak si tím nevydělává ani na slanou vodu.
@JancaS84 u nás v práci jsem se ptala jako první. Každopádně děkuji ![]()
@Kiki787 píše:
@JancaS84 u nás v práci jsem se ptala jako první. Každopádně děkuji
@stinga píše:však je tu dnes nová diskuse Přijď k nám pracovat z pohodlí domova, co chceš víc?