Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Zdravím všechny a prosím o radu. Nemáte ponětí, jak vyčistit pítko od hrnečku Avent? Konkrétně takové to gumové kolečko, ze kterého vede samotná savička. Usadil se mi na tom nejspíš bylinkový čaj a nejde to sundat ani jarem, ani solí. No a další nápady prostě došly
Moc díky za jakoukoliv radu ![]()
Jestli myslíš samotné pítko, tak to čistím špilkou do ucha a pokud se ti zabarvilo to průhledné kolečko, tak to ti neporadím, ale nemyslím, že by to bylo na závadu ![]()
já na to mám teda spešl kartáček, ale co zkusit, jak se radí třeba při zabarvení od mrkve na něčem plastovém, tak než se dá do myčky potřít něčím mastným???
Asi to nebude ideální rada, ale já tady ty hejblátka čas od času šupnu do myčky ![]()
No jo, kočky, ale já myčku nemám
Jinak to průhledné kolečko zabarvené nemám, ani to samotné pítko (to čistím párátkem a jde to), ale takový ten gumový kroužek, ze kterého to pítko jde.
Anomis: myslíš teda takový ten kolíček s křížkem, na který se navléká gum.kolečko? Je fakt, že tam se usazenina drží,ale vždy to přejedu kartáčkem a jde to dolů
Jestli trváš na důkladném vyčištění, tak to hoď na minutku do naředěného sava a pak vyvař ![]()
Koreno, nene, myslím tu pogumovanou vrchní část s pítkem
Jéjdany, mám asi malou slovní zásobu
No jo, už 1,5 jsem doma na MD, to bude asi tím
Ale vidíš, to Savo by mohlo vyjít - zkusím to ![]()
Řeším to samé. Pítko už nejde vyčistit ani tyčinkou do uší, vyvaření také nepomohlo. Ještě zkusím tu myčku. Jinak plastové kolečko, lze z kolíčku s křížem bez problémů vyloupnout vyčistit a vrátit zpět. Nejvíce usazenin mám přímo v té „hubičce“ se 3 dírkami.