SOS - Jak vyčistit pítko Avent???

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
486
30.6.10 08:06

SOS - Jak vyčistit pítko Avent???

Zdravím všechny a prosím o radu. Nemáte ponětí, jak vyčistit pítko od hrnečku Avent? Konkrétně takové to gumové kolečko, ze kterého vede samotná savička. Usadil se mi na tom nejspíš bylinkový čaj a nejde to sundat ani jarem, ani solí. No a další nápady prostě došly :-( Moc díky za jakoukoliv radu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4086
30.6.10 08:08

Jestli myslíš samotné pítko, tak to čistím špilkou do ucha a pokud se ti zabarvilo to průhledné kolečko, tak to ti neporadím, ale nemyslím, že by to bylo na závadu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
30.6.10 08:27

já na to mám teda spešl kartáček, ale co zkusit, jak se radí třeba při zabarvení od mrkve na něčem plastovém, tak než se dá do myčky potřít něčím mastným???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
30.6.10 08:28

Asi to nebude ideální rada, ale já tady ty hejblátka čas od času šupnu do myčky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
30.6.10 08:45

No jo, kočky, ale já myčku nemám :mrgreen: Jinak to průhledné kolečko zabarvené nemám, ani to samotné pítko (to čistím párátkem a jde to), ale takový ten gumový kroužek, ze kterého to pítko jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
30.6.10 09:20

Anomis: myslíš teda takový ten kolíček s křížkem, na který se navléká gum.kolečko? Je fakt, že tam se usazenina drží,ale vždy to přejedu kartáčkem a jde to dolů :nevim: Jestli trváš na důkladném vyčištění, tak to hoď na minutku do naředěného sava a pak vyvař :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
30.6.10 09:33

Koreno, nene, myslím tu pogumovanou vrchní část s pítkem :-D Jéjdany, mám asi malou slovní zásobu :mrgreen: No jo, už 1,5 jsem doma na MD, to bude asi tím :mrgreen: Ale vidíš, to Savo by mohlo vyjít - zkusím to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
13.1.14 09:13

Řeším to samé. Pítko už nejde vyčistit ani tyčinkou do uší, vyvaření také nepomohlo. Ještě zkusím tu myčku. Jinak plastové kolečko, lze z kolíčku s křížem bez problémů vyloupnout vyčistit a vrátit zpět. Nejvíce usazenin mám přímo v té „hubičce“ se 3 dírkami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
13.1.14 13:54

Tak nepomohla ani myčka :-(
Na Savo odvahu nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...