SOS kaesekuchen, co s řídkou tvarohovou směsí?

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Melody.lal
Nováček 6 příspěvků 23.03.18 19:31
SOS kaesekuchen

Dobrý večer,

nevím na koho se obrátit, peču na zítřejší oslavu kaesekuchen podle tohoto receptu https://www.youtube.com/watch?… a receptu co k němu byl přiloženy. Bohužel v receptu je navíc napsáno 200 ml smetany, která ve videu nezazněl, a já jí ovšem přidala a celá tvarohová směs byla řídká. Dala jsme ji péct a ted po hodině a pul je střed stále řídký a okraje už nejspíš hotové. Já bohužel nevím jak ho ted zachránit :( Zda stále péct či to zatuhne? Prosím o radu zkušené pekařky :)

Reakce:
 
inkakřivák
Extra třída :D 13859 příspěvků 23.03.18 19:37

Myslím že by měl být ten střed takový jako rosolovatý, měkčí než okraj. Pokud se jedná o cheesecake, tak ten takový je.

 
Regina Hero
Nadpozemská drbna 27335 příspěvků 23.03.18 19:45
@Melody.lal píše:
Dobrý večer,nevím na koho se obrátit, peču na zítřejší oslavu kaesekuchen podle tohoto receptu https://www.youtube.com/watch?… a receptu co k němu byl přiloženy. Bohužel v receptu je navíc napsáno 200 ml smetany, která ve videu nezazněl, a já jí ovšem přidala a celá tvarohová směs byla řídká. Dala jsme ji péct a ted po hodině a pul je střed stále řídký a okraje už nejspíš hotové. Já bohužel nevím jak ho ted zachránit :( Zda stále péct či to zatuhne? Prosím o radu zkušené pekařky :)

neboj, ono to po vychládnutí ztuhne… do té doby to nekrájej…

 
pikola
Neúnavná pisatelka 19262 příspěvků 23.03.18 21:44

Dává tam kysanou smetanu. Zhruba v 9:45 pak tam dává uslehabou šlehačku nakonec desáté minutě.

Pak teda v receptu je toto
Für die Füllung die Sahne steif schlagen und kühl stellen. Die Butter mit dem Zucker cremig rühren. Die Eier nacheinander einrühren und weiter rühren. Die restlichen Zutaten hinzufügen und die Sahne unterheben. Die Creme auf dem Teig verteilen und den Käsekuchen im vorgeheizten Ofen bei etwa 175 °C für 1-1,5 Stunden backen. Že ji ušleháme a dá do lednice. Pak přidáme. Nejspíš :mrgreen: nejsem zas tak zdatný nemcinar

 Váš příspěvek
Reklama

Poslední články

Jak měřit teplotu? Jednodušší už to být ani nemůže

Doba, kdy v žádné domácí lékárničce nechyběl klasický rtuťový teploměr, už je... číst dále >

Co když vás auto nechá ve štychu? Nepodceňujte rozsah asistenčních služeb

Myslíte si, že základní asistenční služby obsažené v povinném ručení nebo v... číst dále >

Články z Expres.cz

Bučková brání Vágnera a vzkazuje Langmannové: Sáhni si do svědomí!

Schyluje se k válce modelek? Zeptali jsme se Elišky Bučkové, co si myslí o... číst dále >

Dojemný a záhadný vzkaz Plekance: Česko slíbil synům, vrací se i Vondráčková?

Tomáš Plekanec definitivně končí v zámořské NHL a v současné chvíli je na... číst dále >

Články z Ona Dnes

KVÍZ: Kdo byl svatý Martin a co se v jeho svátek jí, pije a dělá?

Po roce 1989 se opět začaly dostávat ke slovu tradice, kterým bývalý režim... číst dále >

Úsporná variace na svatomartinské menu. Hustá polévka i kuře jako husa

Svatý Martin se k nám sice chystá spíš na bílém bicyklu než na koni, ale... číst dále >