Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dobrý den,
může mi někdo popsat jaká je konzistence smoothie? zkoušla jsem v sekáčku od tyčového mixeru - jablko, víno, mrkev, trochu vody - a z té mrkve mi v tom zbyla taková jakoby krupička. Uvažuji o koupi nějakého udělátka na smoothie, tak jestli je v tom velký rozdíl nebo ne.
popř. jaký přístroj máte vy a jak jste spokojené?
Já mam z Lidlu obří mixér a s trochou vody udělá normální tekuté smoothie bez hrudek. Ta „krupička“ by tam asi být neměla.
Teď na to koukám, ještě mají na lidl shop. jsou tam dva, jeden s více nástavci - 2 a 4 nože. Jaký máš?
@no.to.mi.pověz píše:
Teď na to koukám, ještě mají na lidl shop. jsou tam dva, jeden s více nástavci - 2 a 4 nože. Jaký máš?
Mám tenhle: https://www.lidl-shop.cz/…1/p100227358
Akorát můj má skleňené ucho, ale zbytek je identický, takže je to on.
A zkoušela jsi v tom sekat oříšky a datle na „raw“ tyčinky? já jeden tyčák uvařila
Nene, jen ovozelo. Ale má to i funkci sekání ledu, jestli z toho něco vyvodíš.
Mě smoothovač z lidli zhořel po roce. Už bych nekoupila. Teď mám pořádnou mašinu a jedu červenou řepu, mrkev, jabko… vezme mi lněná semínka…prostě geniální stroj. A dokonce i ohřívá, takže ze studené zeleniny mi udělá příjemně teplé smoothie. V zimě to miluju.
ETA Vital Blend Digi 1100 90000 multifunkční
je to šperk mojí kuchyně.
![]()
@kontramatka píše:
Mě smoothovač z lidli zhořel po roce. Už bych nekoupila. Teď mám pořádnou mašinu a jedu červenou řepu, mrkev, jabko… vezme mi lněná semínka…prostě geniální stroj. A dokonce i ohřívá, takže ze studené zeleniny mi udělá příjemně teplé smoothie. V zimě to miluju.
O templém smoothie jsem nikdy neslyšel. To se hodí s jakýmkoli smoothie?
@Emimin7 píše:
O templém smoothie jsem nikdy neslyšel. To se hodí s jakýmkoli smoothie?
Jasan, jaké chceš. Buď zapnu ohřívání nebo nezapnu ![]()
Já obecně nemám ráda studené nápoje. Takže to uvítám. Veškerou zeleninu a ovoce na smoothie mám v lednici.
Mám od Sencoru asi za šest stovek a super, zatím (mám ho přes rok) rozmixoval vše do požadované konzistence.
Jo a k dotazu zakladatelky z Ety co jsem uvedla nahoře je smoothie jako samet. Takže žádné částečky, které by kazily chuť. Je vypěněné a naprosto jemné.
Děkuji, za odpovědi
Etu se nechám jako další level a pro začátek zkusím tenhle z lidlu
https://www.lidl-shop.cz/…1/p100211117
Mixer na smoothie dorazil a jsem spokojená. mrkev je krásně dohladka umixovaná. ještě jsem zvědavá na červenou řepu.
uvidíme jak dlouho vydrží, účet mám schovaný.