Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Děvčata, co tak připravujete k obědu na velikonoce? U nás klasika řízek a br salát, ale chtěla bych změnu, třeba i něco s nádivkou. Inspirujte mě
![]()
U nás se už léta dělá taková klasika - polévka s játrovými knedlíčky a jako druhé nádivka - děláme klasickou velikonoční s několika druhy mas, tak to jako oběd stačí bohatě.
A pokud bych to chtěla pojmout nějak extra, tak bych tu nádivku místo samostatně na plech nacpala třeba do (domácího) kuřete a podávala s bramborem a s nasekanou pažitkou ![]()
Kachna se zelim a knedlikem. Neni to moc pracne a je to luxusni zalezitost.
@kissi píše:
Děvčata, co tak připravujete k obědu na velikonoce? U nás klasika řízek a br salát, ale chtěla bych změnu, třeba i něco s nádivkou. Inspirujte mě![]()
![]()
beránek nebo zajíček
Jehneci kotlety a k nim pečené brambory - tedy není to nase velikocni tradice, protože Velikonoce neslavime, ale dělám je touhle dobou na chalupě, je to takové jarní jídlo pro mne ![]()
Přemýšlím nad řízkem s br. salátem nebo vyndám zvěřinu. Nechám to ať rozhodne rodinná rada. Jako moučník medovník a mazanec. Jinak zakladatelko zkus mandlovou nebo kaštanovou nádivku. Buď nadívaná stehna nebo celé kuře, nebo roládu
@kissi Ahoj, tak u nás bude mrkvová polévka , pak kachna s knedlíkem a zelím ![]()
Jinak máme i nádivku , tu dělám už v neděli k večeři ![]()
Tady se můžeš inspirovat Velikonočníma receptama ![]()