SOS - matematika 5. třída str. 67

2069
22.11.17 20:39

SOS -úkoly

SOS, prosim, muzete mi tady nekdo pripichnout stranu z ucebnice matiky pro tridu - viz obrazek.
Moc dekuji.

Vyřešeno. Díky.

Příspěvek upraven 22.11.17 v 21:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65312
22.11.17 20:42

To jste teprve zjistili, že má dítko úkol? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
22.11.17 20:43
@vokishka píše:
To jste teprve zjistili, že má dítko úkol? :lol:

Lepší pozdě než nikdy :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65312
22.11.17 20:45
@zrnko píše:
Lepší pozdě než nikdy :nevim: :)

jo jo, dětičky naše milené :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
22.11.17 20:48
@vokishka píše:
jo jo, dětičky naše milené :mrgreen:

Nebo jsem masochista a dala jsem takový příspěvek, abych se nechala takhle večer veřejně pranyrovat. Očekávám brzký nálet :mrgreen:
Ikdyz mohla jsem to jsem píchnout o hodku později. Mělo by to větší efekt. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21652
22.11.17 21:00

@zrnko bohužel nepomůžu. dcera doma učebnici z matiky ani nemá. a pravda je, že ani netuším, jak vypadá - vidím ji jednou za uherský rok a ještě k tomu otevřenou na podpis pod úkolem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
22.11.17 21:05
@nozu píše:
@zrnko bohužel nepomůžu. dcera doma učebnici z matiky ani nemá. a pravda je, že ani netuším, jak vypadá - vidím ji jednou za uherský rok a ještě k tomu otevřenou na podpis pod úkolem :-)

Taky nevím, jestli jsem vůbec trefila správný obrázek učebnice :) Dneska jich je tolik různých, ze ani děcka si nejsou jisté. Možná je to i jiná stránka a cvičení. Nebo to může byt dokonce i jiný předmět. Ale ročník bude správně. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65312
22.11.17 21:11
@zrnko píše:
Taky nevím, jestli jsem vůbec trefila správný obrázek učebnice :) Dneska jich je tolik různých, ze ani děcka si nejsou jisté. Možná je to i jiná stránka a cvičení. Nebo to může byt dokonce i jiný předmět. Ale ročník bude správně. :mrgreen:

tak to je hlavní :mrgreen: Napiště omluvenku učitelce, že vás vyšplouchlo emimino, že vy za to nemůžete, že dítko nemá úkol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21652
22.11.17 21:11

@zrnko hele, obávám se, že v tuto hodinu to už nevyřešíte a holt úkol nebude nebo ho stihne hned ráno před vyučováním.. A nějaký spolužák, co chodí později spát, by nepomohl? Dcera si se spolužáky posílá přes MMS úkoly poměrně běžně. Občas je vtipné ty hovory poslouchat, jak se snaží dopátrat, co bylo vlastně za úkol :-) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
22.11.17 21:19

Rada bych pomohla, tuhle ucebnici mam, dokonce ve 2 vydanich…a obe bohuzel ve skole…a prave jsem se zdesila, protoze tak daleko jeste nejsme :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
22.11.17 21:28

Tak sehnane přes kamarády. A bylo to i jiné zadání a ještě jeden ukol :mrgreen: :roll:
Každopádně díky. Ja nejsem dětem nejlepším příkladem, sama jsem nosila dutky za nenoseni ukolu a pomůcek. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21652
22.11.17 21:36

@zrnko hlavně že se to vyřešilo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
22.11.17 22:12

@zrnko našla jsem ji na uložit