Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
To si radši necháš prasknout střeva než aby jsi překousla strach z doktorů? Jeď na pohotovost, daj ti klystýr a zkontrolují průchodnost střev
Pravděpodobně je vám blbě z té zácpy… pokud už jste odjela na pohotovost tak ok, do budoucna doporučuji doplnit do stravy vlákninu ať už přímo v jídle nebo formou doplňků a koupit si duphalac nebo glycerinové čípky a nenechavat se takhle zabetonovat.. když během 2 dnů nebude bobek 3. den si dejte ten duphalac nebo čípek…
Dobry vecer potrebuju co nejrychleji nejak pomoct

Od rana mi bylo nejak spatne posledni dny tydny byvam hodne nafoukla mam problemy se strevama a strevni funkci jelikoz mi zjistili bezlaktozovou intoleranci posledni tydny fakt to nezvladam jak me boli bricho no a dnes to je v obrovskem extremu nebyla jsem na velke pres 5 dni do toho jsem strasne nafoukla a neskutecne me řeže a picha a boda a v brichu snedla jsem rizoto to mi nic nebylo ale ted jsem si dala k veceru bruskety a zacalo mi byt uplne hrozne a sla jsem se vyzvracet do toho stale pocit jakobych snedla krávu boleni rezani pichani a strasne moc to boli uz nevim co mam delat co si mam dat jelikoz mi iberogast nepomohl ani caj na streva a zaludek ani sirup na zacpu… momentalne tu sedim a premyslim nas pohotovsti ale tam opravdu nechci omdlivam z doktoru a predstava ze mam ted jet na pohotovost… hruza
Dala jsem si nimesil a cekam co to semnou udela
Nekdo nejake rady tipy?? Takhle spatne mi asi nikdy nebylo