SOS těhotenství
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
A co si tak vzít dovolenou než se dostanete k doktorovi?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Když si na rizikovým tak máš normálně neschopenku. Dvanáctky nejsou v těhotenství podle mě vůbec vhodný. A šla bych hned zítra nebo mu aspoň zavolala. Může se ti něco stát a za to ti žádná práce nestojí. Standardně se chodí tam kde máš kartu ale pokud je to vážnější případ tak bych zajela na to jiný. Držím palce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tu mi nedaji. Hlavne nechci aby to v praci zatim vedeli. Chtela jsem ted jeden den dovoleny kvuli ctvrtecnimu pohrbu babicky a nedali mi ji, ze je ted malo zamestnancu. Ze si to nemuze dovolit.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Muze ti byt zle az do porodu (jako treba me), rizikove= neschopenka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jdi k Mudr. Neschopenku to může vystavit, ale ne kvůli 12tkam. To není
důvod. Zaměstnavatel tě má přeřadit na 8, když si požádas. Vlastní
zkušenost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Srabek
Dekuji. Ja prave nechci aby to v praci vedeli. Zatim to tedy nechci. Proto jsem
nechtela ten rizikovy, ale jinak to asi nepujde. Jde o to, ze se mi treba udela
lepe a pak bych jeste chvili pracovala.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@mamina89 Jasny, to neni jen kvuli 12. Ale ze mi neni fakt dobre.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@Srabek
Dekuji. Ja prave nechci aby to v praci vedeli. Zatim to tedy nechci. Proto jsem nechtela ten rizikovy, ale jinak to asi nepujde. Jde o to, ze se mi treba udela lepe a pak bych jeste chvili pracovala.
Taky jsem nechtěla aby to někdo věděl, neschopenku mi napsala obvodní lékařa, teď už jsem u svého gynekologa. Zavolej si tam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Takze si mam zajit k obvodnimu lekari a ten mi na pozadani vyda neschopenku?
Nebo spis na poproseni… Protoze je jasne, z ceho tu nevolnost mam. Lhat mu
nebudu. na to, jsem zase srab, abych se vymlouvala na strevni chripku. A ve ctvrtek bych zasla na gyndu a pak by se
videlo co dal…ale je to od obvodaka laskavost…mam mu za to koupit
bonbonieru? Ja vim, ze se to v praci jednou dozvi, ale ted to fakt nechci.
Potrebuji sama cas to vstrebat.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@NykotynkaTakze si mam zajit k obvodnimu lekari a ten mi na pozadani vyda neschopenku? Nebo spis na poproseni… Protoze je jasne, z ceho tu nevolnost mam. Lhat mu nebudu. na to, jsem zase srab, abych se vymlouvala na strevni chripku.A ve ctvrtek bych zasla na gyndu a pak by se videlo co dal…ale je to od obvodaka laskavost…mam mu za to koupit bonbonieru? Ja vim, ze se to v praci jednou dozvi, ale ted to fakt nechci. Potrebuji sama cas to vstrebat.
Normálně jsem doktorce řekla o co jde že jsem těhotná a pracuju na tři směny, myslím že si neschopenku můžou potom předat. Jestli ti není dobře nepodceňuj to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Nykotynka Dobre.
Dekuji. Ja jenom, ze jestli jsem teprve ve ctvrtem tydnu, tak pry stejne na
ultrazvuku neni nic videt a je to hrozne brzy na to, chodit na gynekologii, ze
objednavaji az treba v 8. nebo 9. tydnu. Ted jsem to cetla na netu. No.
Uvidim, jak mi bude. Uz nemam silu to resit. Jsem jako tatar. Diky moc holky za
trpelivost.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@Nykotynka Dobre. Dekuji. Ja jenom, ze jestli jsem teprve ve ctvrtem tydnu, tak pry stejne na ultrazvuku neni nic videt a je to hrozne brzy na to, chodit na gynekologii, ze objednavaji az treba v 8. nebo 9. tydnu. Ted jsem to cetla na netu. No. Uvidim, jak mi bude. Uz nemam silu to resit. Jsem jako tatar. Diky moc holky za trpelivost.
Já šla na pátém týdnu a byla tam bublinka i to mě dojalo.Dej vědět jak si dopadla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Neschopenku může vystavit praktický lékař a pak tě předat na gyndu. Měla jsem to tak stejně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@NykotynkaTakze si mam zajit k obvodnimu lekari a ten mi na pozadani vyda neschopenku? Nebo spis na poproseni… Protoze je jasne, z ceho tu nevolnost mam. Lhat mu nebudu. na to, jsem zase srab, abych se vymlouvala na strevni chripku.A ve ctvrtek bych zasla na gyndu a pak by se videlo co dal…ale je to od obvodaka laskavost…mam mu za to koupit bonbonieru? Ja vim, ze se to v praci jednou dozvi, ale ted to fakt nechci. Potrebuji sama cas to vstrebat.
Já také nechtěla, aby to v práci někdo věděl, dokud to nebude jisté. Já tedy zvracela, ještě než jsem zjistila, že jsem těhotná. Doktorce se to nějak nezdálo a tak mi vzala krev a hned druhý den volala, že jsem těhotná. Nicméně jsem u ní měla neschopnost až do vydání těhotenské průkazky což bylo cca 12 týdnu, pak předala neschopnost na gyndu. Taky jsem se chtěla vrátit do práce s tím, že nevolnosti ustanou. To se nestalo a já zvracela ještě 3 dny před porodem…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Obavy v 7.-8. týdnu těhotenství
- Špatné výsledky- druhé těhotenství
- Aplikace methotrexátu v těhotenství
- Těhotenství jako nastupující ms?
- Bolest beder jako příznak těhotenství
- Vysoký tep v těhotenství 29tt
- Rentgen v ranném těhotenství
- Strie na břiše i bez těhotenství
Ahoj holky. Tak jsem se dnes v praci dozvedela o tom, ze jsem tehotna. Potrebuji poradit. Kdyz mam gynekologa, ktery ordinuje na vice mistech a ja bych k nemu zitra nutne potrebovala jit, musim cekat az bude ordinovat, tam kde mam kartu? Nebo uz to je dneska vsechno pres pocitace? Jde o to, ze jsem v praci omdlevala unavou, zvracela, trosku spinim, boli me podbrisek. Do ctvrtka to nevydrzim. Dite bych si chtela nechat. Delam v praci 12-hodinove smeny. Nechci jit na rizikovy, ale myslite ze mi muze napsat neschopenku, jen nez se mi upravi ta nevolnost a to spineni? Jsem z toho hrozne nervozni. Muze to napsat treba zpetne, nebo je lepsi jit tam radeji opravdu hned zitra? Ja to asi v praci nevydrzim. Nemuzu ani spat. Dekuji za rady.