Soud 25

Napsat příspěvek
Velikost písma:
196
4.1.25 17:17
@mado píše: Více

Tam to zrovna fakt bylo to v zájmu dítěte. Každý to četl, každý to řešil a pohoršoval se, ale pak to úplně vyšumělo. Nenapadlo tě ptát se proč? Mě ten případ také zasáhl, tak jsem hledala, našla a pochopila. Ono už pak ani novináři nebyli na straně matky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80436
4.1.25 17:17
@ally123 píše: Více

tak tady v diskusích máme vždycky jednostranné informace, a já uznávám, že ta maminka trochu hystericky zní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
4.1.25 17:20
@stinga píše: Více

Zní, zejména jeden příspěvěk byl pro mne red flag, proto ode mne dostala radu, kterou dostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22833
4.1.25 17:42

@ally123 ale proč to odneslo to dítě, proč nezavřeli do blázince tu matku na převychovu?
Dospělí jsou na hlavu, dělají si naschvály, tahají se po soudech a odnese to jenom to dítě, které nic nezpůsobilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
4.1.25 20:16
@mado píše: Více

A to se ptáš mne? Dostuduj si fakta a možnosti soudu. A pak se zeptej té maminky, proč se chovala, jak se chovala, a nechala to zajít tak daleko. Soud dospěl k tomu, že u otce je lepší výchovné prostředí. Co si pamatuji, tak pak vyšlo najevo, že ta paní měla i nějaké další mladší dítě, které jí už před tím odebrali.

Btw nejdřív to byla hrozná kauza, každý se kasal, jak s tím něco udělá, že je to naprosto strašné, chudák dítě, ale pak od toho všichni dali ruce pryč a i novináři začali psát jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102800
5.1.25 09:36

No s to je na tom právě to divné, proc se ho bojí, není úplně normální, aby se takto velké deti extrémně baly „cizich“ lidi, běžně se s nimi setkavaji, at jiz ve skole, na krouzkach, na tabore, soustředění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2932
5.1.25 10:10
@j.a.n.i1 píše: Více

Vysvetleni muze byt více, ze jo,
a) bud se ho doopravdy boji sama od sebe, pak to fakt neni bezne a i zakladatelka by mela maximalne zapracovat na tom, aby to tak nebylo,
b) nebo zakladatelka přehání a vidi, co chce
c) zakladatelka muze byt ta toxicka matka, ktera tomu napomaha, nebo to primo podnecuje
d ) otec je fakt tak strasny, ale to by pravdepodobne zakladatelka hned napsala
e) muze tam byt silena macecha nebo nevlastni sourozenci a slaby otec tomu neumi/nechce zabranit, ale to by taky zakladatelka jiste hned napsala

ANEBO KOMBINACE VICE VĚCÍ, OD VŠEHO KOUSEK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4966
5.1.25 12:20

Tak já dobře znám případ, který by se taky dal popsat tak, že otec odstřihl roční dítě a potom si ho několik let bral třeba jen jednou za dva měsíce. Zároveň se to ale taky dá popsat tak, že po rozvodu zůstal byt i veškerý majetek matce, otec to tak chtěl, aby mělo dítě zázemí, sám odešel v podstatě jen se dvěma kufry a několik dalších let jeho situace nebyla taková, aby mu umožňovala trávit s dítětem víc času. Část doby se snažil pracovně uchytit v zahraničí a neuspěl, byl na tom velmi špatně finančně, neměl stabilní bydlení, nechtěl dítě seznamovat s partnerkami, u kterých si nebyl jistý, že vztah vydrží… Po čase se jeho situace změnila a s dítětem se začal stýkat pravidelněji. Rozdíl teda byl v tom, že to nemusel řešit soudně, protože matka to podpořila. A že se ho dítě nebálo, ačkoliv se vídali málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
20.1.25 21:33
@Anonymní píše: Více

Nechává ji doma samotnou a přitom žije se ženou s dvěma dětmi? Ještě tu o Karkulce! Nevěřím ani slovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2932
20.1.25 22:01
@pst007 píše: Více

Treba ji nechava samotnou doma 10,nebo, ó bože, celych 20 minut.
Videl bych to na zakaz styku a alimenty 60 mesicne zpetne :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2888
20.1.25 23:27
@pst007 píše: Více

Ta žena je ale o 18 let starší než zakladatelky ex, takže s největší pravděpodobností má děti už dospělé. A pokud by ještě samostatné nebyly, mohly být o víkendech klidně u svého otce nebo u babičky. Otec s tou ženou mohli být mimo domov spolu. V tom žádný problém nevidím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.25 20:58

@Prelesta deti maji 14 a 17 let jezdi k otci kdyz dcera je u ex… takze nejsou spolu ty děti… takze dcera prostě zůstává doma sama se psem a jdou si klidne do kina, na večeři… je to pravidlem… ale dcera to vše na OSPOD řekla paní to zapsala a bude se to řešit

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna