Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky potřebovala bych vědět, zda mi v bance dají podepsaný „souhlas k inkasu“. Přes internetové bankovnictví si budu zřizovat inkaso a ve školce po mně chtějí do konce srpna potvrzení o zřízení inkasa. Vytiskne mi banka něco takového? ![]()
@Ivulka88 píše:
Ahoj maminky potřebovala bych vědět, zda mi v bance dají podepsaný „souhlas k inkasu“. Přes internetové bankovnictví si budu zřizovat inkaso a ve školce po mně chtějí do konce srpna potvrzení o zřízení inkasa. Vytiskne mi banka něco takového?
Ahoj, jsem zaměstnanec ČSOB. Nejjednodušší je jít do banky a tam si přímo na přepážce zažádat o inkaso, kde jej s klientským pracovníkem vyplníš na ten ofic formulář, je to sice zpoplatněné (dle ceníku), ale zas to máš hned v ruce a jdeš. Nebo je tak možnost si vytisknout z ELB, že máš ten příkaz nastavený a nějaká dobrá duše by ti dala na přepážce na to razítko banky - ale záleží na ochotě, protože si nejsem jistá, jestli se můžou dávat razítka banky na „cizí“ formuláře, ale pokud budeš mít štěstí na člověka, tak to není žádný problém.
Zjišťovala jsem tedy tu cenu, když ti to vyplní pracovník (nebo spolu vyplníte) na přepážce + dá razítko a podpis - tak to je 40 Kč.
U nás ve školce stačilo to, co jsem si vytiskla z el. bankovnictví a nemusela jsem běhat do banky pro razítko.
@Anonymní píše:
Zjišťovala jsem tedy tu cenu, když ti to vyplní pracovník (nebo spolu vyplníte) na přepážce + dá razítko a podpis - tak to je 40 Kč.
Ok děkuji moc za ochotu…
Půjdu tedy k přepážce. ![]()
@sylva2005 píše:
U nás ve školce stačilo to, co jsem si vytiskla z el. bankovnictví a nemusela jsem běhat do banky pro razítko.
jj…to bych si taky ověřila, jestli jim to takto nestačí - nebo ten tisk z ELB. Pokud ne, tak musíš do banky…
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem zaměstnanec ČSOB. Nejjednodušší je jít do banky a tam si přímo na přepážce zažádat o inkaso, kde jej s klientským pracovníkem vyplníš na ten ofic formulář, je to sice zpoplatněné (dle ceníku), ale zas to máš hned v ruce a jdeš. Nebo je tak možnost si vytisknout z ELB, že máš ten příkaz nastavený a nějaká dobrá duše by ti dala na přepážce na to razítko banky - ale záleží na ochotě, protože si nejsem jistá, jestli se můžou dávat razítka banky na „cizí“ formuláře, ale pokud budeš mít štěstí na člověka, tak to není žádný problém.
Přesně tak, taky pracuju v ČSOB a já si svolení zadala přes el. bankovnictví a holky na přepážce mi tam daly razítko. Jsme kolegyně, tak byly hodné a razítko mi daly ![]()