Prdění před kamarády

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.8.16 09:24

Prdění před kamarády

Ahoj, musím se svěřit, nebo asi umřu :? :oops:
O víkendu jsme byli u mé kamarádky a poseděli jsme společně i s jejím manželem.
Já jsem vstala od stolu a hrozně hlasitě jsem si prdla. Všichni to museli slyšet, bylo ticho. Nikdy se mi toto nestalo, ale teď mi to úplně ujelo. Hrozně jsem zčervenala, nikdo tedy nereagoval, nic neříkal, ale mně je od té doby hrozně. Už je asi ani nechci nikdy potkat, šíleně se stydím :oops: :oops: Je mi od té doby hrozně.
Stalo se vám to taky někdy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6865
16.8.16 09:27

Nám holkám to vadí, kluci takhle prdí furt. Můj ex úplně normálně i ve velké společnosti známých a ještě u toho udělal nějakou pozu. Blb.
Já bych řekla pardon a normálně jela dále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.16 09:30
@kve-tinka píše:
Nám holkám to vadí, kluci takhle prdí furt. Můj ex úplně normálně i ve velké společnosti známých a ještě u toho udělal nějakou pozu. Blb.
Já bych řekla pardon a normálně jela dále.

Jo? Ty jo, to nechápu teda, jak mohl takhle schválně prdět i ve velké společnosti. Já se hrozně stydím, ani pardon jsem nedokázala říct :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
30068
16.8.16 09:30
@Anonymní píše:
Já jsem vstala od stolu a hrozně hlasitě jsem si prdla. Všichni to museli slyšet, bylo ticho. Nikdy se mi toto nestalo, ale teď mi to úplně ujelo. Hrozně jsem zčervenala, nikdo tedy nereagoval, nic neříkal, ale mně je od té doby hrozně. Už je asi ani nechci nikdy potkat, šíleně se stydím :oops: :oops: Je mi od té doby hrozně.
Stalo se vám to taky někdy?

Konečně normální holka, co taky prdí. :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
16.8.16 09:32

Zrovna včera jsem měla příšerný břichabol, větry, a nenaděláš nic. Pak asi fakt oboustranně lépe se prostě „přiznat“, přihodit něco jakože „toto se mi stává jednou za dvacet let“ a jet dál. No prostě se to stane no, svoje vnitřní orgány nikdo zcela neovládá. A lépe asi to „trapno“ prolomit sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.16 09:33
@Honza 12 píše:
Konečně normální holka, co taky prdí. :potlesk: :palec:

No nevím, já se hrozně stydím :oops: Ty si budou o mně ted asi myslet :oops: :? Už je nechci raději ani nikdy potkat.

• Citovat
  • Upravit
13331
16.8.16 09:33

Moje tetka pokaždé řekne: přátelé, nenechám si vyvalit bok! A už prdí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
16.8.16 09:35

Mě prdění přijde nejtrapnější v kostele. Je minuta ticha a někde se to ozývá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
16.8.16 09:38

Hej, je to nepříjemné, ale stane se to. Nebudou si myslet nic, nejspíš už na to zapomněli. Myslím, že každý má v životě chvíli, kdy neovládne vlastní zažívání, lidi to pochopí. Zvlášť když Tě znají a vědí, že to není něco, co děláš běžně, a kdo Tě neznal, asi dle červeně pochopil, že to pro Tebe není zrovna přirozená aktivita :mrgreen:
Zasměj se tomu, a nech to plavat, jsme jen lidi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
16.8.16 09:39

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pro bůh co řešíš když vidím osobně, že to kamarádům ujede a cítí se trapně říkám. V pohodě kamaráde. Raději jeden prd nez 10 doktorů…
Každý můj kamarád má povoleno predemnou prdet. Protože vím jak je to šílené když člověk lítá s bolestí břicha a zacpou k lékaři… řeknu to na plno. Zkrátka neres hovna… Clovek je jen tvor a bohužel se stane a za to se hlava a přátelství neruší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
16.8.16 09:44
@chipsa píše:
Mě prdění přijde nejtrapnější v kostele. Je minuta ticha a někde se to ozývá :lol:

Co jsem zažila nejhoršího v kostele… svatba Kolegyně. My dvě potrhlé baby (kolem 30), co jsme jaksi v kostele neměly co dělat. Jakože obě ateistky. dělaly jsme na sebe opičky a jak to skončilo. Já měla rozkousaný jazyk a stejně jsme musely utéct, protože jsme brečely smíchy a nedalo se to vydržet. Kolega se za nás styděl!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
16.8.16 09:45

@chipsa tak to mě rozesmálo :lol:

Jinak zakladatelko, stydět se nemusíš. To se prostě někdy stane. A prdět je lidské, říkávala moje spolužačka z lavice. Ta ale prděla pořád a vůbec jí to nepřišlo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
16.8.16 09:51
@Anonymní píše:
Stalo se vám to taky někdy?

Spíš je otázka jak jsi potom reagovala? Prdí každý, stát se může a stává se často, že to ujede moooc… důležité je se tomu zasmát. Jak se tomu zaměješ ty, zasmějí se i všichni ostatní. Pokud budeš dělat, že se nic nestalo, bude to trapné…

Mě když to ujede tak to v humoru svedu na někoho jiného, ideálně třeba na psa :mrgreen: Třebas mi to ujede a já hned řeknu: „No Azoréééé?“ :mrgreen: S tím, že je všem samozřejmě jasné, že jsem to byla já, takže prostě humor. Samozřejmě s následujícím „pardon“ ;)
Takhle jsem prolomila ledy když jsem začala chodit s nynějším manželem… ujel mi prd a já hned na něj:„No zlatoooo?“ Začali jsme se smát a ledy byly prolomeny a prdy povoleny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
16.8.16 09:52

Je dobré říct pardon a dále neřešit. Určitě se to stane každýmu alespoň jednou za život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.16 09:52

Díky za uklidnění :hug:
Hrozně mě to trápí a vy jste mě uklidnili aspoň maličko.
Hodím to za hlavu a budu doufat, že už se to nikdy nestane

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová