Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nám se nejvíc líbilo v Táboře - srovnáváme s Plzní, Ostravou, Libercem, Zájezdem, Chomutovem, Bratislavou
bydlíme v Praze, do pražské tedy chodíme často, máme jí „okoukanou“, proto s ní nesrovnávám ![]()
@Kauree
Tak já vyrostla prave na Lesne, od mala vidím, jak se prubezne mění, furt se něco přidělává, teď zas budou rozšiřovat pořídili víc placu pro slony.
Přesto říkám, že mám nejraději Lesnou i když ji máme okoukanou, prochozenou.
Ze Zoo Praha, Dvůr Králové, Olomouc, Bratislava a Lešné vede právě ta Lešná
@Mrs. S @MisakN Z těchto jsme navštívili 2*Jihlavu a jednou Dvůr Králové-v obojích super!
A samozřejmě ZOO v Troji, jinak an nevím že je v Táboře?
![]()
ZOO Tábor - Větrovy se to jmenovalo, pak to na chvíli zavřeli, nevědělo se, co s tím bude dál, a zůstalo to a je to zas otevřené, už se to jmenuje jen ZOO Tábor, myslím.
v Lešné jsem nebyla, tak to nemůžu soudit, máme to krapet zruky. zapomněla jsem na Dvůr Králové, ale stejně se nám v Táboře líbilo víc ![]()
Mně se moc líbilo v Plzni. A Praha, ale tu máme taky celkem okoukanou, neb jsem z Prahy. Zoo Hluboká je taky zajímavá, jen jsme před cca dvěma lety měli smůlu a spousta výběhů (hlavně šelmy) byla prázdná. Ale ten výhled ze zoo na zámek má něco do sebe.
Já mám nejradši Liberec, Ostravu a Jihavu. ta Lešná taky není špatná, a Praha je taky fajn. a Ústí taky..až na ten šílenej krpál ![]()