Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Moc hezké to bylo v Jihlavě.
Jinak já mám ráda Ostravu. Až se během pár let zbaví i těch posledních starých expozic, bude to úplně super.
Záleží na tom, jak jsou děti staré. My byli v ZOO Praha, Plzeň, Dvůr Králové, Hluboká. Pro starší je fajn Praha a Dvůr Králové. Pro menší Plzeň a Hluboká. Osobně mi byla hodně sympatická ZOO Hluboká.
Já jsem pro Jihlavu! Taková menší příjemná zoo, ideální i pro menší děti. je tam i moc pěkné hřiště pro děti. Nejsou tam ale všechna zvířata, třeba sloni, lvi apod.- záleží, s kým bys chtěla jít. Pro děcka ale fakt super
@123Soňa Lvy nemají, ale kolekce velkých koček je tam super. ![]()
Za mě Olomouc - super zoo v přírodním stylu žádné betonové monstrum ale hezky stromy,
kopce.
Hluboká i Dvorec se mi líbí, ale ty už znám
ale určitě vyzkoušíme tu Jihlavu ![]()
Jihlava je taky super. A já, jakožto Brňák zminim i tu naši
Ale Lešná u me vede. Hezká, malinká je i u dinoparku ve Vyškově. Ta me celkem zaujala. Urcite lepší, než samotný dinopark ![]()
@Artuše píše:
Lesná, Ostrava, Olomouc. Teď jsem byli ve Dvoře Králové a teda děs!!! Jo a Brno taky slabota.
Souhlas! Dvůr Králové pro mě veliké zklamání. A to je kousek od nás, měla bych být patriot a chválit, ale nemůžu. ![]()
@terezkakol Tak i podle umístění v tabulkách o nejlepší ZOO na světě by to měla bát ta Pražská.
Ale hezké jsou v Hluboké, nebo zmíněná Lešná. Hodně lidí si chválí i ZOO Dvůr Králové, která má ale mezi ostantími ZOO nevalnou pověst.
Za hranicemi se mi moc líbí ZOO v Lipsku a ve Vídni.
Naopak berlínská ZOO je jak sto let stará…
@IvaB no my se tam stavili cestou do Krkonoš. Za vstupenky a kafe asi tisícovka… Co 20 metrů nějaký stánek s jídlem nebo hrackama. Zoo jsem navštívili dost, ale toto jsem ještě neviděla ![]()
Já můžu porovnat Lešnou, Olomouc, Dvůr Králové, Liberec. A i v tomto pořadí se mi líbí. Na Lešnou nemám jedinou výtku, Olomouc - mě se nelíbí, že spousta zvířat je za sklem, ale naopak mají krásnou jízdu vláčkem přes výběhy a je to komentované, Dvůr Králové mě naposledy hodně zklamal a to hlavně průjezd Safari a Liberec mi přijde hrozně betonový…
My jsme byli mooc spokojeni v Zoo Lešná, doporučujeme
a navštívili jsme i Zoo Olomouc a také to tam bylo hezké
Každá Zoo má něco do sebe ![]()
@nataluska můžu se zeptat proč?
jak máš staré dítě? já napíšu svoje pro: zvířata mají vesměs pěkné výběhy, hlavně žádný beton, třeba medvědi a tygři - taková zvířata potřebují prostor, když už jsou v zajetí.. - neuvědomuju si, že bych jinde viděla tak pěkné výběhy pro šelmy. cesty přírodní, ne všude jen asfalt, děti můžou běhat po trávě od výběhu k výběhu. k dispozici občerstvení i dobrá restaurace
děti mám 3,5 a 4,5 roku ![]()
samozřejmě srovnáváme tu nesrovnatelné - v Praze je tolik zvířat, že se to za jeden den dá leda tak proletět..