Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Záleží, s kým tam chceš jít. Pražská ZOO je super, ale je veliká a všechno je tam dost daleko - ZOO v Plzni máš třeba prochozenou za chvilku, ale k vidění je tam toho taky dost. Takže na menší dítě je třeba IMHO ta v Plzni lepší. S Lešnou mám dost tragické zkušenosti ve věci provozu (nikoli zvířat, expozic), takže ta mě zrovna nebere.
@terezkakol píše:
Jaká je podle vás v ČR nejlepší ZOO?
Olomouc ještě pořád je to ZOO o zvířatech a ne „lunapark“ na který se spousta ZOO mění
Jj. Praha neni ani na cely den, ale na nekolik dni. Chce si to tam vybrat kam chces, protoze cele se to da najednou pouze proletnout ![]()
Ostrava je super a pak Praha a Lešná
Ostrava je sice menší, ale má spoustu zvířat (třeba hrocha jsem v Lešné neviděla…). Jezdíme vcelku často do rozličných zoo ![]()
@Kauree byla jsem minulý týden s dcerou a za mě teda nejhorší zoo co jsem zažila.
Za mne asi Plzeň, dá se projít, což se u Prahy říct nedá. (v jednom dni)
Během několika dnů budeme v Liberecké, tak pak můžu hodit srovnání i té.
Mé pořadí:
Lešná, Ostrava, Praha, Olomouc, Liberec, Dvůr Králové, Brno.
(V Táboře, Jihlavě a v Plzni jsme v ZOO nebyli.)
Miluju Plzeňskou ZOO a pak ZOO v Dvorci (u Borovan). Děti byly nadšené z Ringellandu (http://www.ringelland.cz/)
Já teda byla jen ve 3 Zoo za život: Lešná a Ostrava úplně v pohodě.
Ale z Olomouce mi bylo tak zle, že už Zoo nechci v životě vidět. Mi ty některé výběhy přišly fakt tragické, takové minikotečky, myslím že to byl gepard v takovém smutné výběhu, měla tam jen plyšovou hračku, opičky v akvárkách, a to nemluvím o výběhu pro mini kozy, kam můžou i děti: jak tam děcka do koz kopala za asistence rodičů, žádný dozor nebo tak, každému to bylo fuk. Na blití tohle Zoo.
Lesná, Ostrava, Olomouc. Teď jsem byli ve Dvoře Králové a teda děs!!! Jo a Brno taky slabota. ![]()