Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chci se vás zeptat, co budete dneska dělat? Já se asi podívám na nějaký starý film a vy?
To je zase otázka
Uklízet musím, nemám čas ani prostor lenošit ![]()
Já musím vyplejt zahradu, ale tak se mi nechce ![]()
ale už je tam džungle
@bberundaa píše:
Já musím vyplejt zahradu, ale tak se mi nechce
ale už je tam džungle
Taky bych měla jít, ale pršelo tak to nechám do zítra vyschnout
Celé dopoledne u plotny a teď lenošim, peru tak asi žehlit, luxovat
Ja jsem na vystave, pes mi vyhral 1. misto, tak cekame, jestli ulovime jeste nejaky titul a pak pojedeme domu a nebudu delat nic ![]()
@PetraJ píše:
Ja jsem na vystave, pes mi vyhral 1. misto, tak cekame, jestli ulovime jeste nejaky titul a pak pojedeme domu a nebudu delat nic
jééé to je super plán na neděli. Zrovna jsem říkala příteli, že se mi nechce plejt. a on na to" tak se na to vyprdni" ![]()
Nic. Posledni den dovolene, dnes konecne sama, musim si to uzit.
Já mám už od včerejška vytažený vysavač a ještě jsem se k tomu nedostala. Mimino mě nenechá. Starší chce jít do bazénu, takže zřejmě naložím mimino do kočáru, starší bude plavat a já budu vozit mimino po zahradě.
Já se teď vrátila z pohotovosti, měla jsem jet s klukama a manželem na pouť do Plas tak za hodinku jede jenom manžel se straším synkem /4 roky/ sám a já jdu s mladším /6 měsíců/ na procházku ke kamarádce na kávičku a upekla mi žloutkový řez jako medicínu aby se mi brzo uzdravilo ucho
večer kluci přijedou z pouti, mi si zatím uděláme procházku a až kluci kolem 21 usnou, tak jdu na prádlo ![]()
My jedeme k babičce, ještě poumývám nádobí od oběda, oholím nohy
a fičíme…
Potřebuju urovnat byt, zatím jsem akorát otočila myčku a máme od včera rozbitou pračku… mám dvě drobnosti na šití a háčkování a ještě jsem si nezvládla dojít pro mlíko do kafe… dneska něják hniju ![]()