Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Liberec, Hluboká, Dvůr Králové, Praha a Brno…mě se líbili všechny, jen Liberec je fajn v tom, že je to malá zoo, takže se člověk tolik neunaví. Včera jsme byli v zoo v Praze a pěkný, ale těch lidí, navíc těch peněz a je strašně velká, na můj vkus až moc ![]()
Liberec pěkný až na slony, těch mi bylo líto, přijde mi, že je jim smutno, když jsou tam pouze 2
a zvětšila bych jim výběh.
Podle mě je nejlepší Lešná. Ze všech zoologických, které jsme navštívili mám tuhle nejradši.
@blazenkaskopkova za mě taky, dneska jsme tam byli skoro 3 hodinky a paráda ![]()
Zlin a Praha. Olomouc je smutna zoo. stare vybehy, spinavy skla, necisteny kotce. orel v pidi vybehu ve kterym driv byly male kockovite selmy. hrosi maj pidi vybeh. nekterych zvirat tam mi je lito. ale nektery vybehy renovujou a trosku se snazi neco delat.
Nejvíc se mi líbila Jihlava a Praha ( i když tam bylo přelidněno a je to velké - nestihli jsme projít vše). Nezaujaly mě Chleby a nejošlivější mi přijde Dvůr Králové.
Ostrava
. Do Olomouce se chystáme zítra, je to už pár let, co jsem tam byla naposled. A moc se mi nelíbilo Brno.
My byli teď i v Plzni, byli jsme tam pět hodin a ještě Dinopark, ale ZOO teda nic moc, Jihlava mi přišla lepší, takova uspořádanější ![]()
Za mě Plzeň, Hluboká je taky pěkná, Brno, Tábor - Větrovy
v Praze se nám nelíbilo, moc zvířat, chyběly popisky zvířat, hořejší výběhy neupravené. Ale výběh pro slony a žirafy byl zase super.