Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jinak zakladatelkou dik. Tohle me po celém dni zvedlo náladu, mas můj obri dík ![]()
No tak to sem musim napsat.
neni nic trapnejsiho, nez kdyz si uvali chlap v aute. jela jsem takhle s byvalym sefem, srandicky chacha samy vtipy, on je jinak strasne na vysi a lidsky vymesovani a vypary se ho jako netykaj a je to strasne prizemni pro nej. no a jak tak jedeme, tak najednou desnej smrad ale fakt hroznej. zvenku to byt nemohlo, jeli jsme cistym vonavym lesem, ja mela otevreny okno a vanul odtud krasnej svezi vzduch.
ted k tomu smradu, no nejdriv sem myslela, ze se mi to zda, ale ono ne. fakt jak kdyz se pokadi decko a nejakou dobu se v tom jeste rochni, cca tak tyden
jaaaj, ja to snad nedopisu ![]()
no delala jsem ze nic necitim, bylo mi trapne za nej.
trvalo to dlouho a ani les to nezachranil
on delal ze nic, chvili nemluvil a kdyz videl, ze ja teda asi mam neco s nosem, tak vesele pokracoval ve srandickach ![]()
za me: radsi to priznat a nedelat ze nic
![]()
doted si myslim, ze se musel pos. rajdit a durch
![]()
@Tamtama píše:
Já jsem teda šíleně uprděná, takže před blízkými přáteli zkrátka prdím. Zasmála bych se tomu a šla dál.
@Premek_Orac to mi připomnělo jeden vtip: Chlapík si po obědě v restauraci prdne. Strašně se stydí a tak, aby zakryl co se stalo, trochu zavrže židlí.
Nahne se k němu chlapík odvedle a říká: „Úplně jiný zvuk, co?“
A jeste dodam ze prdim taky, kdyz je to bezpecny a vim, ze nebudu smrdet
na ulici se vzdycky otocim, abych nekoho nesestrelila
a kolegyne se treba klidne i sefum pochlubila, ze ma zrovna prujem a ma vlozku, protoze nestiha dobehnout a stavaj se ji nehody.lidi jsou ruzni ![]()
@Aywi píše:
A jeste dodam ze prdim taky, kdyz je to bezpecny a vim, ze nebudu smrdetna ulici se vzdycky otocim, abych nekoho nesestrelila
a kolegyne se treba klidne i sefum pochlubila, ze ma zrovna prujem a ma vlozku, protoze nestiha dobehnout a stavaj se ji nehody.lidi jsou ruzni
@Anonymní píše:
No nevím, já se hrozně stydímTy si budou o mně ted asi myslet
![]()
Už je nechci raději ani nikdy potkat.
hele, řekněme si to na rovinu - prdí úplně každý…Bez ohledu na sociální příslušnost…Bezdomovci a královny. A prdí i všichni členové té party, před kterou se ti ta nepříjemnost stala. Trapnost situace chápu a asi to chce čas, než získáš nadhled. Věřím, že za pár dní už to dokážeš odlehčit a zasmát se tomu ![]()
@Tamtama píše:
Já jsem teda šíleně uprděná, takže před blízkými přáteli zkrátka prdím. Zasmála bych se tomu a šla dál.Ty jsi teda hustá!!!
![]()
![]()