Prdění před kamarády

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9935
16.8.16 09:53
@Anonymní píše:
Ahoj, musím se svěřit, nebo asi umřu :? :oops:
O víkendu jsme byli u mé kamarádky a poseděli jsme společně i s jejím manželem.
Já jsem vstala od stolu a hrozně hlasitě jsem si prdla. Všichni to museli slyšet, bylo ticho. Nikdy se mi toto nestalo, ale teď mi to úplně ujelo. Hrozně jsem zčervenala, nikdo tedy nereagoval, nic neříkal, ale mně je od té doby hrozně. Už je asi ani nechci nikdy potkat, šíleně se stydím :oops: :oops: Je mi od té doby hrozně.
Stalo se vám to taky někdy?

nestalo…ale kdyby, tak se omluvím a tím to asi končí ne, podle mě to moc řešíš ;) nic tááák hrozného se zase nestalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
16.8.16 09:53

Před určitýma úplně normálně a oni také, ale pak jsou tací před kterýma zase ne.. :) Vůbec si s tím hlavu nelam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10244
16.8.16 09:58
@Anonymní píše:
Ahoj, musím se svěřit, nebo asi umřu :? :oops:
O víkendu jsme byli u mé kamarádky a poseděli jsme společně i s jejím manželem.
Já jsem vstala od stolu a hrozně hlasitě jsem si prdla. Všichni to museli slyšet, bylo ticho. Nikdy se mi toto nestalo, ale teď mi to úplně ujelo. Hrozně jsem zčervenala, nikdo tedy nereagoval, nic neříkal, ale mně je od té doby hrozně. Už je asi ani nechci nikdy potkat, šíleně se stydím :oops: :oops: Je mi od té doby hrozně.
Stalo se vám to taky někdy?

Já bych řekl:,,Hergot, ty židle vám tedy vržou. A nemáte tu někde chcíplou fretku, cejtim nějakej smrad."
Neřeš to. Prostě stane se, teď se to stalo tobě, jindy se to stane jim. kdyby se řešil každej prd, to by byl svět plnej sraček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
16.8.16 10:07

:mrgreen: @chipsa v kostele, v MHD, ve frontě, nejhorší je treba jen ukrutný smrad a nikdo neví odkud to je a jen se mu zvedá kufr :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
16.8.16 10:13
@Premek_Orac píše:
Já bych řekl:,,Hergot, ty židle vám tedy vržou. A nemáte tu někde chcíplou fretku, cejtim nějakej smrad."
Neřeš to. Prostě stane se, teď se to stalo tobě, jindy se to stane jim. kdyby se řešil každej prd, to by byl svět plnej sraček…
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
16.8.16 10:16

Myslím, že tě kamarádi spíš litovali a taktně to přešli. Nejsem moc příznivec nějakých vtipných komentářů, takže buď se omluvit, nebo neříkat nic. A hlavně to už neřeš, většina lidí je v takové chvíli ráda, že se to nestalo jim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
16.8.16 10:16

:lol: Stane se, no… nijak bych to neřešila a nekomentovala. Čekala jsem podle názvu diskuze, že půjde od někoho, kdo pouštění větrů v kolektivu považuje za nějakou formu zábavy, jakože takového znám a přijde mi to :poblion:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
16.8.16 10:17

Já jsem teda šíleně uprděná, takže před blízkými přáteli zkrátka prdím. Zasmála bych se tomu a šla dál.
@Premek_Orac to mi připomnělo jeden vtip: Chlapík si po obědě v restauraci prdne. Strašně se stydí a tak, aby zakryl co se stalo, trochu zavrže židlí.
Nahne se k němu chlapík odvedle a říká: „Úplně jiný zvuk, co?“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
16.8.16 10:34

To je diskuze :D Myslíš, že si o tom budou vyprávět? :D Mezitím, co ty se tady trápíš, tak oni to už dávno zapomněli :P Spíš jim bylo trapně, že je tobě trapně :P Pust to z hlavy, i kdyby to bylo na pracovní poradě, tak se tomu zasměju a omluvím se, že můj trakt si žije vlastním životem :P Ale chápu, že né každý to bere tak sportovně, já vyrůstala se třema chlapama v domě, co měli i spoustu kamarádů se kterými jsem trávila běžně čas, takže jsem na ledacos zvyklá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.16 10:40
@Ifar píše:
To je diskuze :D Myslíš, že si o tom budou vyprávět? :D Mezitím, co ty se tady trápíš, tak oni to už dávno zapomněli :P Spíš jim bylo trapně, že je tobě trapně :P Pust to z hlavy, i kdyby to bylo na pracovní poradě, tak se tomu zasměju a omluvím se, že můj trakt si žije vlastním životem :P Ale chápu, že né každý to bere tak sportovně, já vyrůstala se třema chlapama v domě, co měli i spoustu kamarádů se kterými jsem trávila běžně čas, takže jsem na ledacos zvyklá :D

Já vím, že to moc řeším, ale zrovna oni jsou takový slušný a je mi před nima trapně prostě :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.8.16 10:42

Tak já také anonymně, neb se také hrozně stydím :oops:
Když jsem ještě sportovala, bylo někdy velmi těžké při tréninku udržet větry před ostatními na uzdě. Takže když jsem sedla po tréninku do auta, tak jsem si to hezky a hlasitě vynahradila. No a jednou, že vezmu kámošku i se synem domů autem. Už byli v autě a já dle svého zvyku skočila do auta a spustila svůj obvyklý koncert a nějak zapomněla, že oni sedí vzadu… :oops: :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
334
16.8.16 10:43

Mě to taky stalo, možná 4krát když jsem vůbec nečekala, že to příjde :D
a jsem dost stydlivá…Bylo mi hrozně trapně, taky jsem ty lidi nechtěl vidět a úplně jsem se bála, jaká bude reakce až je potkám..
Ale pro příště je lepší, když se tomu třeba zasměješ(uděláš z toho prostě srandu) nebo prohodíš jak tady holky psávaly „prdět je lidské“, „přátelé, nenechám si vyvalit bok!“.
Nezapomen, že prdíme všichni! Všichni to známe. Oni možná prdí ještě více než ty, doma se tomu možná společně pousmáli, ale tím to končí a nebudou tě nikde kvůli tomu pranýřovat :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
16.8.16 10:50

Prdění se prostě neubráníte, já si radši před kámarádama prdnu, než aby mě pak do drhého dne bolelo břicho. A vsadím se, že i přes to, že jsou slušní, tak se doma div nepředhání, kdo je hlasitejší :P Můj přítel má například střeva nemocná (což náhodní kolemjdoucí netuší), takže se neubrání nikde, i kdyby to byla mše svatá. Lidi se podívají, třeba pohorší, nanejvýš to někde řeknou kámošovi a za dva dny o tom neví. A vysvětlovat každému, že je nemocný, tak by se z toho zbláznil :D Nejhorší je smrt z vyděšení, neřeš to :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
16.8.16 10:53
@chipsa píše:
Moje tetka pokaždé řekne: přátelé, nenechám si vyvalit bok! A už prdí :lol:

to je vtipné :) to jí nikdo za zlé mít ani nemůže :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
16.8.16 11:00
@Anonymní píše:
No nevím, já se hrozně stydím :oops: Ty si budou o mně ted asi myslet :oops: :? Už je nechci raději ani nikdy potkat.

Tak to je pěkný. Ty zvažuješ, že se přestaneš stýkat s kamarády kvůli prdu, a oni si to dost možná už ani nepamatují :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová