Soukromá pečovatelka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Michaelakkk
28.9.10 22:00
jizvíková píše:
Jaroslava Rezková

Poskytování domácí zdravotní péče.

Ústí nad Labem-Severní Terasa, Brandtova

A máš kontakt???? Děda bydlí na severní terase to by bylo nejlepší!!!!!!! Ji zlato :srdce:

• Citovat
  • Upravit
14048
28.9.10 22:00

SENIOR CZ, s.r.o.

Poskytování služeb pro seniory zahrnující zdravotní i sociální péči v denních centrech i domácím prostředí.

Ústí nad Labem-Všebořice, Lipová
Logo není k dispozici.
SENIOR, o.s.

Nabídka služeb pro seniory zahrnující péči zdravotní i sociální v denních centrech.
www.seniorcentrum.cz - Ústí nad Labem-Všebořice, Lipová

ACME Domácí péče, s.r.o.

Poskytování domácí zdravotní péče.

www.acmepece.cz - Ústí nad Labem-Střekov, Železničářská

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14048
28.9.10 22:05

604 350 721
t je cislo na tu pani rezkovou, ale nenasla jsem jestli pracuje i na pojistovnu, to buhuzel vetsina organinzaci neuvadi, to musite obtelefonovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
28.9.10 22:07
jizvíková píše:
604 350 721
t je cislo na tu pani rezkovou, ale nenasla jsem jestli pracuje i na pojistovnu, to buhuzel vetsina organinzaci neuvadi, to musite obtelefonovat

Děkuji to úplně stačí já prostě neumím hledat!! :srdce:
Už jste zdraví? já už jen jen počasí je na prd až bude hezky sejdem se konečně…

• Citovat
  • Upravit
14048
28.9.10 22:14

porad mame sr…, uz me to neba a o tom pocasi fakt ani nemluvim :/ mam z toho depkuuuu
v pondeli jdeme na ockovani,chudaci, to bude zase akce

jeste jsem nasla

charitausti.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
5.10.10 13:05

Miso ahojky
mam babicku v lednu 93let a kdyz jsme toto resili cca pred 2roky,pecavatelka by vysla na nejakych 8tisic koc mecicne,minimalne,coz by byl cely babicky ducod,jenze kde vzit na najem,jidlo,atd…
Navic babicka je lezak,nechodi,nemluvi,je na tom bidne a doma ji nikdo z nas mit nemuze,byt se o ni moje mamka starala cely zivot,ale tohle uz opravdu neslo,moji rodice chodi do prace,nemohli jsme jinak,nez ze jsme se s babickou domluvili,ze bude muset do domova duchodcu u nas ve meste,maji 24hod. peci i i tyto lezeci pacienty.Ona se sama nenaji,nenapije,nic nerekne,nepoda,nesedne,musi mit plenky,atd…je to tezke,ale tam se o ni hezky staraji a chodime za ni 2× tydne na navstevy,vezmeme ven na voziku atd…
Pro nas pecovateka nepripadala v uvahu,rekli nam,ze vzdy si ji musime zaplatit,tak nevim co nam bylo pravdy…kdyz Ti tady pisi,ze to plati ZP :nevim:
kazdopadne u nas je to jine,nez s tvym pradedeckem,ktery se obstara…
Tak preji,at situaci brzy vyresite,bohuzel vim jaka je to prekerni situace :(

• Citovat
  • Upravit
Samarita
22.11.10 16:42

Ano.

Soukromá pečovatelka je nejlepší řešení. Pečovatelská služba má většinou pevné pracovní hodiny a nepracuje o svátcích ani víkendech. Soukromá pečovatelská služba je většinou k dispozici nonstop a má kvalifikované lidi (školené třeba na Alzheimera)na rozdíl od pečovatelek „z ulice“ (omlouvám se za to přirovnání). Pro ležící seniory je ideální být k dispozici kdykoliv. Vím, o čem mluvím, mám takovou službu - www.samarita.cz. Zdraví Iva.

• Citovat
  • Upravit
janinnka.1
4.7.11 21:02

Dobrý den,jsem pečovatelka s praxí,bohužel mi onemocněla dcera,takže pokud jste ještě nikoho nesehnala,mohla bych docházet,ale jen na určité domluvené hodiny,jelikož musím dceři píchat inzulin.Děkuji za odpově´d .Volfová

• Citovat
  • Upravit
2
21.1.13 08:30

SOUKROMÁ PEČOV.- domácí 24_hodinová péče pro seniora

Ahoj, potřebovala bych poradit, zda nevíte, jestli existují nějaké soukromé pečovatelky, které by mohly dočasně(cca na 1 - max.2 měsíce) být, (lepší možná napsat bydlet) po tuto dobu u našeho dědečka a poskytnout mu soc. péči? Jedná se o Královehradecký kraj, konkrétně okres Trutnov. Jde o to, že z dědečka se stal ležící a potřebuje 24 hod. péči. Paní, co s ním žije, po té co babička umřela se o něj perfektně stará..tím perfektně myslím, že neměla nikdy zkušenosti s takovou péčí, ale zvládá to ke svému věku výborně. Ale problém je, že ta paní jde do nemocnice v Praze na operaci a po dobu 1 - 2 měsíců nebude doma nikdo, kdo by se o dědu mohl starat. Navíc, ony k němu docházejí 2× za den soc. pracovnice, které zajišťují např. hygienu, takovou tu profesionální péči, co by norm. občan těžko zvládal. Samozřejmě, že jsme zvažovali varianty jako je dočasný domov pro seniory, atd., ale děda je ten typ člověka, že ho z domácího prostředí těžko někdo dostane, pokud je ještě při smyslech, myslíme si, že by to tam mělo rychlý spád :( Jistě, že na záskok, pokud by si pí. pečovatelka potřebovala něco zařídit, apod., byl by tam někdo na záskok. Doma by měla vše k dispozici, byt je velký 2+1 a spala by v druhé místnosti než-li děda. Finance na nákup, atd. samozřejmě dle dohody obou stran bude mít a na plat. podmínkách se také domluvíme. Moc vám předem děkuji za jakoukoli informaci či radu. trochu nám to totiž spěchá. přeji hezký den, Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elois28
21.1.13 08:44

Ahoj, podle mě je nejlepší zadat si inzerát, třeba na serveru http://www.pecujici.cz/. Já sama jsem pečovatelka, bohužel bydlím v Praze a jsem momentálně na MD, tak ti můžu alespoň takto poradit.

• Citovat
  • Upravit
2
21.1.13 08:57

Děkuju moc, za jakoukoli radu jsem moc vděčná díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda26
21.1.13 09:34

My něco podobného řešili s babičkou, dokonce nám šlo jen o dobu co jsme v práci cca 9 hodin. Ale jsme na vesnici a dojíždět nikdo nechtěl. Pečovatelská služba by přijela jen na maximálně 4 hodiny. Babička byla po pádu nechodící, neschopná si podat i jenom pití. Nakonec jsme to vyřešili právě tím pečovatelským domem. Byli tam moc příjemní, babička to brala jako dovolenou. Chválila si, že tam měla pořád s kým mluvit. Nenechávali jí ležet. Každý den jí umyli, oblékli, dali najíst a nutili jí rehabilitovat. Když bude vědět, že se zase vrátí tak by to mohl zvládnout. Lidi si tam takhle třeba na týden „odložili“ dědu, aby mohli odjet na dovču. Maximální doba po kterou tam dotyčný může být je myslím 3 měsíce. Tak pokud by se vám přes inzerát nic nezadařilo sehnat, zkuste to tam. http://www.senior-centrum-hk.cz/

• Citovat
  • Upravit
140245
25.2.14 21:29

Charita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.25 18:57

Nabízím pomoc jsem pečovatelka krajPardubicky, Chrudim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.26 20:36

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti s pečovatelkou. Je mi 25 let, jsem na vozíku, jezdím na handbiku a elektrickém skútru.
Pečovatelku si budu platit sama a zajímalo by mě, jestli je možné se s ní domluvit například tak, že mi pomůže dostat se na handbike, já sama odjedu do kavárny a ve stanovený čas se pro mě vrátí a pomůže mi schodolezem zpět domů.
Myslíte, že takto může spolupráce s pečovatelkou fungovat? Nemám s tím zatím žádné zkušenosti, proto budu ráda za vaše zkušenosti a rady.
Předem děkuji za odpovědi. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová