Soukromá porodní asistentka Brno

109
22.1.12 23:30

soukromá porodní asistentka Brno

Ahoj holky,
využila jste některá soukromou porodní asistentku, která s Vámi šla k porodu a vedla ho?
mohly byste nějakou doporučit?zatím jsem našla jen pí.Ladislavu Ryšavou, Blanku Čermákovou a pí Řůžičkovou..máte s nimi někdo nějaké zkušenosti?
díky moc,
Veru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4960
23.1.12 06:31

Kamarádka si chválila p. Ryšavou. Já jsem rodila v Bohunicích a měla jsem štěstí na místní PA :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4433
23.1.12 08:05

Já jsem teda neměla PA u porodu, ale chodila jsem k ní na předporodní kurz a pokud chceš, jde s Tebou i k porodu, je to velice milá starší paní s dlouhou praxí, jmenuje se Jana Bedřichová. Vede i cvičení pro těhotné, takže je možnost se s ní seznámit a třeba pak se rozhodnout :-)))). Stránky jí nějak nevalí, tak zkus zavolat, měla s tím problémy, co vím. Odkaz: http://www.zlatestranky.cz/…ichov%C3%A1/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
23.1.12 08:15

Já Aňulu rodila s Laďkou Ryšavou, chodila jsem k ní asi od půlky těhotenství i do „poradny“. Řešily jsme můj předchozí porod, moje plány na ten druhý atd.
Můžu ji jen doporučit, ale upozorňuju, že porod v porodnici vést nemůže (pokud se něco nezměnilo), funguje tam jen jako dula.
Ale hrozně mi pomohla, sprchovala mi záda, radila s dýcháním, masírovala záda, pomáhala při změnách polohy, povzbuzovala… nemocniční PA nás nechala víceméně na pokoji, jen mě asi 2× vyšetřila a 1× natočila monitor, pak přišla až nakonec na tlačení.
Rodila jsem u Milosrných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
23.1.12 08:48

Doporučuji vřele slečnu Janu Růžičkovou, je úžasná a milá osoba, znám se s ní osobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
24.1.12 12:14

Já mám tři děti a všechny jsem porodila s Blankou Čermákovou a bylo to hrozně super. Určitě to chce najít někoho, s kým budeš podobně naladěná a budeš mu věřit. Blanka má smlouvu s Obilňákem a Bohunicemi. Tam může sama normální fyziologicky probíhající porod védst.

Klára + 3 Apači

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
26.4.12 22:51

mám dotaz: pokud PA má smlouvu s porodnicí, tak ji neplatím? kolik se platí za konzultace před porodem??? moc se v tom nevyznám…
Když na mě přijde porod, tak jí zavolám a ona přijede??

Jsem teď 31.tt, uvažuji o PA… kdybych se s ní 2–3× viděla, na konzultace a pak ji požádala o porod, to jde taky? takto se to dělá?? díky za vysvětlení!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6540
8.1.13 14:03

Já jsem sháněla před porodem taky porodní asistentku/dulu, která by mě doprovodila k porodu a rozhodla jsem se pro paní Janu Bedřichovou, Bc., která je soukromá porodní asistentka. Jak už psala evcav, je to starší paní, která má dlouholetou praxi, vede předporodní cvičení i kurzy, v případě zájmu dělá i návštěvy před i po porodu doma u maminky, doprovází k porodu jako dula… U nás sice nakonec porod dopadl jinak, takže jsem ji u porodu neměla, ale i tak jsem byla moc ráda, že jsem na přípravu k ní chodila. Jakkékoliv dotazy ochotně odpoví, pomůže s přípravou porodního plánu…
Ceny jsou taky příznivé, stránky má www.bedrichova.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky