Soukromá porodnice

15.3.11 10:20

Soukromá porodnice

Existují vůbec v Čechách soukromé porodnice? Nebo kde je možnost rodit v příjemném prostředí, a hlavně, kde na vás nebude nikdo řvát? Bohužel člověk si tohle může zajistit pouze, když někomu zaplatí.Ale kde jak? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
merett
15.3.11 10:30

rodila jsem v Brně u milosrdných a nikdo na mě teda neřval, je to porodnice kde preferuji prirozene porody a jakykoliv zasah mi dali na vyber jestli o nej vůbec mam zajem (vč. klistyru, leku, vany apod). Soukromé porodnice myslím neexistují ale možná jde v některých připlatit nadstandart i na porod, ale jestli tam bude blbá PA si asi nezaplatíš :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10568
15.3.11 10:30

Nevim jestli sou ale asi budou :lol: Ale nehrot to tolik,ja byla v normalni a nemohla jse si to vynachvalit,je pravda ze ja zadny sceny nedelala,tak nemeli ani duvod :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
15.3.11 10:50

Nevím, jak hodně je sokromá, ale nabízela alternativní porody - Porodnice Vrchlabí
 http://www.nemocnice.vrchlabi.cz/oddnew.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
15.3.11 11:13

Já byla v klasické státní porodnici a nikdo si na mě teda řvát nedovolil, ani nebyl nepříjemný, naopak - jejich přístup byl vstřícný, milý (a to byl stop stav a všichni jeli jak fretky). :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
15.3.11 11:34

Myslim, ze to ze porodnice je soukroma Ti nezajisti, ze na Tebe nikdo nebude rvat. Je to o lidech.
Jinak na me u porodu nikdo nerval a vsichni byli moc prijemni a to ten den nas rodilo fakt hodne ze nestihali :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.11 11:52

No ale někdo si zase strašně stěžuje, tak já nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
15.3.11 12:04
Margherita.bianca píše:
No ale někdo si zase strašně stěžuje, tak já nevim…

na blbce můžeš narazit i na soukromé klinice. A je jedno, jestli jim platíš nebo ne. Já tedy rodila ve „výrobně miminek“ v Hradci Králové, každý říká, že to tady jede jak na běžícím pásu, ale stěžovat si nemůžu. Přítel byl se mnou u porodu a prý nějaká sestřička byla na odstřel, měl chuť jí prý jednu vrazit, ale já o ní vůbec nevím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
15.3.11 12:36

tak soukromá porodnice tě před nepříjemným personálem neuchrání.. Na mě nikdo neřval a byla jsem ve státní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.11 12:48

No já nevim, asi porovnávám s ostatními institucemi, kdy v soukromých jsou ty lidi líp zaplacený a tím jim nedělá problém být příjemný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
16.3.11 12:42

Myslim, ze o penezich to neni - pokud je proste nekdo blbec tak i kdyz bude brat vic tak ho to nezmeni.
Zase ty co to delaji za min penez, tak se dapredpokladat, ze to delaji z lasky ne :-) :-) :-)

Takze jeslti jde jen o tohle, tak bych klidne sla do statni - na me nikdo nekricel naopak vsichni byli moc mily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková