Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky holky hledala sem na netu kolik chtějí za nadstandartní pokoj u apolináře a bohužél sem to nikde nenašla tak sem se chtěla optat zda to někdo nevíte?protože sem četla,že ty obyč pokoj sou hrozny a že vám tam ani nenechají mimčo ![]()
Ahoj,
kdy máš termín?Taky asi budu rodit u Apolináře a jsem na tom stejně,ale prý jsou většinou obsazeny ![]()
maminka189 píše:
Ahoj,
kdy máš termín?Taky asi budu rodit u Apolináře a jsem na tom stejně,ale prý jsou většinou obsazeny
Ahojky no ja sem už dva dny po termínu a malé se pořád nějak na ten svět nechce
no a v pondeli du do porodnice na vysetreni protze sem prave az do terminu chodila ke svoji dr. tak se na to chci v pondelí optat,ale taky docela pochybuju ze budou mit volno ![]()
Ahoj, na www.apolinar.cz v záložce porodnice a pak šestinedělí to najdeš, pokud projdeš jednotlivá oddělení šestinedělí (P1, P3 apod
)
a obyč pokoje nejsou hrozný, jen nejsou moc útulný, ale přežít se to dá
a mimčo tam máš, ale návštěvy musí být na chodbě ![]()
Danylla píše:
Ahoj, na www.apolinar.cz v záložce porodnice a pak šestinedělí to najdeš, pokud projdeš jednotlivá oddělení šestinedělí (P1, P3 apod)a obyč pokoje nejsou hrozný, jen nejsou moc útulný, ale přežít se to dá
a mimčo tam máš, ale návštěvy musí být na chodbě
Děkuju moc určitě na to mrknu ![]()
Dnes uz tu jedna diskuse byla. Mimco na pokoji nechavaji klidne hned kdyz je maminka i miminko v poradku. Ja rodila v noci a protoze jsem omdlevala tak mi ho dali az rano. Ale jinak jsem ho mohla mit hned.
Pokoje nejsou tak desny, proste nemocnice.
A cena je snad 750/noc/2luzkovy a 1000/noc/jednoluzkovy
pocitej ze je to o stesti. Ja se na nadstandard nedostala ![]()
Rodila jsem v září u Apolináře a o nadstandartu jsem si mohla nechat zdát
. Ale norál pokoje se dají přežít, až ty návštěvy na chodbě ale pokud spolubydlící na nadstandartu a bude chtít mít klid tak tě stejně návštěva na chodbě nemine.
Ahoj, ceny nadstandartních pokojů u Aplonáře jsou 7OO korun za noc dvoulůžkový pokoj a 1000 korun za noc jednolůžkový pokoj, najdeš je na www.apolinar.cz v aktualitách a jsou tam fotky z nadstandartních pokojů i ceny ![]()
Nejkrásnější nadstandardy jsou na oddělení P1. Jinak jako asi všude jinde - máš šanci skoro nulovou, že pokoj bude volný, nebo se během pobytu uvolní. Od první chvíle si o něj říkej - hned na příjmu a pořád připomínat. Na obyč. pokojích ti miminko nechají u sebe - neboj. Obyčejné pokoje jsou fakt nic moc - prostě nemocnice, ale lůžka jsou polohovatelné ovládáním (záda, a výška) a mají tam kojící polštáře (každá svůj) - to jsem ocenila. Jídlo hrozné - byla jsem odkázaná na donesené od manžela.
Ahojky tak koukam ze prispevek jsi pridala prvniho dubna.Ja jsem se predevcirem podivala na ceny a zhrozila jsem se,teda spise u toho kdyz chces mit nekoho u porodu. takze holky nadstandard jednoluzko 1400,–Kč a dvouluzko 1000,–Kč. Otec u spontaniho produ 1000 a u cisare 2000,–Kč. Ja jedu rodit k Apolinari zitra na cisar a 2000 fak ne.
snad bude bez poplatku a vubec mozne,aby manza mimi nafotil a ci aspon videl.
Tak uz je nam sice mesic,ale pridavam info,ze pokud neni partner u „cisare“ a chce mimi pak videt a vyfotit,kdyz jej odnesou z porodniho salu tak to je za 1000,–Kc.Bylo to tam zajimave nikdo poradne nevedel kolik co stoji,maminky nektere nemely tuseni o zdrazeni atd…
Příspěvek upraven 06.05.11 v 13:26
no pekny teda..... ale co, je to jednou, dvakrat mozna trikrat za zivot ![]()
Ja som nebola na nadstandarte a normalne izby su tiez v pohode. Bola som P3 a na izbe sme boli 3. Na izbe sme mali sprchy, zachod bol na chodbe.
Tez jsem byla podruhe na P3,byla jsem na pokoji 5 a byly jsme tam tri a spolecne dve sprchy s dalsim pokojem kde byly take tri mamci.WC na chodbe.
Pred tremi lety jsem byla na pokoji 2 tam byly dve luzka a na chodbe sprcha a WC a to WC bez umyvadla.Sprchy jsou mensi.Jidlo jsem mivala na pokoji ne na chodbe jak tomu bylo ted.Ale nemuzu si stezovat.nejake zmeny jsem zanamenala…
Nevite zdali maji na nadstandartu polohovaci postele? Nemyslim manualne ale s tim ovladanim.
Diky
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.