Nadstandardní pokoj U Apolináře

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
92
12.3.11 16:52

nadstandartní pokoj?

Ahojky holky hledala sem na netu kolik chtějí za nadstandartní pokoj u apolináře a bohužél sem to nikde nenašla tak sem se chtěla optat zda to někdo nevíte?protože sem četla,že ty obyč pokoj sou hrozny a že vám tam ani nenechají mimčo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5548
12.3.11 17:03

Ahoj,
kdy máš termín?Taky asi budu rodit u Apolináře a jsem na tom stejně,ale prý jsou většinou obsazeny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
12.3.11 17:14
maminka189 píše:
Ahoj,
kdy máš termín?Taky asi budu rodit u Apolináře a jsem na tom stejně,ale prý jsou většinou obsazeny :think:

Ahojky no ja sem už dva dny po termínu a malé se pořád nějak na ten svět nechce :cry: no a v pondeli du do porodnice na vysetreni protze sem prave az do terminu chodila ke svoji dr. tak se na to chci v pondelí optat,ale taky docela pochybuju ze budou mit volno :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
12.3.11 17:14

Ahoj, na www.apolinar.cz v záložce porodnice a pak šestinedělí to najdeš, pokud projdeš jednotlivá oddělení šestinedělí (P1, P3 apod :-) )

a obyč pokoje nejsou hrozný, jen nejsou moc útulný, ale přežít se to dá :-) a mimčo tam máš, ale návštěvy musí být na chodbě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
12.3.11 17:17
Danylla píše:
Ahoj, na www.apolinar.cz v záložce porodnice a pak šestinedělí to najdeš, pokud projdeš jednotlivá oddělení šestinedělí (P1, P3 apod :-) )a obyč pokoje nejsou hrozný, jen nejsou moc útulný, ale přežít se to dá :-) a mimčo tam máš, ale návštěvy musí být na chodbě :-)

Děkuju moc určitě na to mrknu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
12.3.11 18:42

Dnes uz tu jedna diskuse byla. Mimco na pokoji nechavaji klidne hned kdyz je maminka i miminko v poradku. Ja rodila v noci a protoze jsem omdlevala tak mi ho dali az rano. Ale jinak jsem ho mohla mit hned.
Pokoje nejsou tak desny, proste nemocnice.
A cena je snad 750/noc/2luzkovy a 1000/noc/jednoluzkovy

pocitej ze je to o stesti. Ja se na nadstandard nedostala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3751
12.3.11 21:32

Rodila jsem v září u Apolináře a o nadstandartu jsem si mohla nechat zdát :mrgreen: . Ale norál pokoje se dají přežít, až ty návštěvy na chodbě ale pokud spolubydlící na nadstandartu a bude chtít mít klid tak tě stejně návštěva na chodbě nemine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
netulka71
21.3.11 10:08

Ahoj, ceny nadstandartních pokojů u Aplonáře jsou 7OO korun za noc dvoulůžkový pokoj a 1000 korun za noc jednolůžkový pokoj, najdeš je na www.apolinar.cz v aktualitách a jsou tam fotky z nadstandartních pokojů i ceny :-)

• Citovat
  • Upravit
89
23.3.11 10:29

nadstandard

Nejkrásnější nadstandardy jsou na oddělení P1. Jinak jako asi všude jinde - máš šanci skoro nulovou, že pokoj bude volný, nebo se během pobytu uvolní. Od první chvíle si o něj říkej - hned na příjmu a pořád připomínat. Na obyč. pokojích ti miminko nechají u sebe - neboj. Obyčejné pokoje jsou fakt nic moc - prostě nemocnice, ale lůžka jsou polohovatelné ovládáním (záda, a výška) a mají tam kojící polštáře (každá svůj) - to jsem ocenila. Jídlo hrozné - byla jsem odkázaná na donesené od manžela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
1.4.11 18:55

ahoj ;) 2 luzkovy stoji 700Kč/den a jednoluzkovy 1.000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
5.4.11 12:00

OD 1.4.2011 zmeny cen

Ahojky tak koukam ze prispevek jsi pridala prvniho dubna.Ja jsem se predevcirem podivala na ceny a zhrozila jsem se,teda spise u toho kdyz chces mit nekoho u porodu. takze holky nadstandard jednoluzko 1400,–Kč a dvouluzko 1000,–Kč. Otec u spontaniho produ 1000 a u cisare 2000,–Kč. Ja jedu rodit k Apolinari zitra na cisar a 2000 fak ne. :-( snad bude bez poplatku a vubec mozne,aby manza mimi nafotil a ci aspon videl.
Tak uz je nam sice mesic,ale pridavam info,ze pokud neni partner u „cisare“ a chce mimi pak videt a vyfotit,kdyz jej odnesou z porodniho salu tak to je za 1000,–Kc.Bylo to tam zajimave nikdo poradne nevedel kolik co stoji,maminky nektere nemely tuseni o zdrazeni atd…

Příspěvek upraven 06.05.11 v 13:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
5.4.11 12:13

no pekny teda..... ale co, je to jednou, dvakrat mozna trikrat za zivot ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Monika123
20.4.11 19:51

Ja som nebola na nadstandarte a normalne izby su tiez v pohode. Bola som P3 a na izbe sme boli 3. Na izbe sme mali sprchy, zachod bol na chodbe.

• Citovat
  • Upravit
16
6.5.11 13:29

Tez jsem byla podruhe na P3,byla jsem na pokoji 5 a byly jsme tam tri a spolecne dve sprchy s dalsim pokojem kde byly take tri mamci.WC na chodbe.
Pred tremi lety jsem byla na pokoji 2 tam byly dve luzka a na chodbe sprcha a WC a to WC bez umyvadla.Sprchy jsou mensi.Jidlo jsem mivala na pokoji ne na chodbe jak tomu bylo ted.Ale nemuzu si stezovat.nejake zmeny jsem zanamenala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
15.2.14 11:59

Nevite zdali maji na nadstandartu polohovaci postele? Nemyslim manualne ale s tim ovladanim.
 Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková