Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, mám na vás dotaz - kolik jste ochotné zaplatit za hodinu hlídání dítěte (od 3 let) v Praze a ve Středočeském kraji? Mám na mysli hlídání dítěte přímo doma.
Výsledky bych si velmi ráda porovnala s tím co uvádí ostatní internetové zdroje:-)
Díky za vaše odpovědi.
Já hlídala roční holčičku- u ní doma, u mě doma, na procházkách.. měla jsem jí povětšinou cca 6 hodin a na hodinu jsem brala 80 korun.. středočeský kraj okres Příbram…
Davam 100 kc/hodinu. Je to jen kratkodobe a narazove hlidani.
Zajímavé, jak se zatím docela shodujete na 100 Kč/ hod. Každopádně díky! ![]()
Novorozence jsme hlídala za 150, ale to mi na vetší dítě přijde dost. já bych dala 80 za stálé hlídání a max. 120 pokud by to byla nárazovka a potřebovala bych nutně, ale to na zavolaní maximálně 24 hodin dopředu. jinak 100
Dávám za 2 děti 120/hodinu, když je to hodinovka, za delší hlídání v kuse (celý večer, přes den) 100/hodinu
K nám chodí hlídat sousedka, když má volno, jinak pracuje v soukromé školce, je původně zdravotní sestra. Za 1,5 hod jí dávám 100 Kč, ale bývá tu více méně hodinu a 45 min asi tak. Hlídá mi buď obě děti nebo jen mladšího a já vedle v pokoji vyučuju AJ. Kdyby se to mělo protáhnout na 2 hodiny, tak bych jí asi dala zase jen tu stovku.. Možná 120.. Kdyby mi sem měl jezdit někdo cizí, nějaká studentka VŠ, tak bych jí dala taky tak nějak max 60 kč/hod.
Ahoj!
Hlídám roční holčičku od pondělí do čtvrtka 6h denně a kamarádka mi platí
80,–Kč/hod.
Napadá mě ještě doplňující otázka - co při výběru paní na hlídání požadujete?
Ahoj holky, mohly byste mi napsat, jestli kromě sazby za hodinu platíte hlídací paní/slečně i dojezd?
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.