Soukromé jesle Chomutov

354
2.6.13 16:44

Soukromé jesle Chomutov

Ahoj chci dát 2 letou dceru do jeslí víte někdo o nějakých v Chomutově? Kolik se platí a musí dítě umět na nočník? Nebo dáváte někdo hlídat dítě nějaké mamince kolik se platí a jak jste spokojené děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ncc1701
2.6.13 17:55

V Celakovske, cenik na netu a reference dobry… Nejsou to vylozene jesle, ale dvoulete deti tam maji.

• Citovat
  • Upravit
354
3.6.13 07:42

Prosím o odkaz na tu Čelakovskou nemohu to na netu najít děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
3.6.13 07:45

Už to mám to je ta Montessori že já našla právě na netu že berou od 30měsíců a ted vidím že od 24m tak děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4295
28.7.13 22:36

Ahoj matky ;), já od září spouštím provoz nové školky v chomutovským Zooparku-na statku s domácími zvířaty.
Bereme prťátka od dvou let.
Koncept školky stojí na učení přirozenou formou, pohybem a tvořením v přírodě. Studuju waldorfskou pedagogiku, zabývám se tzv alternativou..
Kdyby to někoho zajímalo blíž, mrkněte na web www.ekoskolka-fauna.cz máme taky stránku na fb www.facebook.com/ekoskolkafauna ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
28.7.13 22:38

@petru80
Našla jsem to až teď, žes psala o odkaz. Nemyslím tu montessori. Myslím tuhle

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
28.7.13 22:39

@questXY
Jo to jsi ty :-) Na vaše stránky jsem taky koukala, držím palce! Nejste trochu mladinký? :-)

• Citovat
  • Upravit
4295
28.7.13 22:44

:lol: děkuju! To potěší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin