Soukup a Dopita

14313
25.9.24 15:23

Soukup a Dopita

Soukup, Dopita, Agáta. Co říkáte na tuto kauzu.Jaky mate názor? Já si myslím že Soukup je nervově labilní a tuto situaci absolutně nedává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21456
25.9.24 15:28
@Annabela11 píše: Více

Myslím, že se Soukup neumí prat, a proto má Dopita aspoň Kousanec Jaromíra Soukupa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9037
25.9.24 15:34

Mag…i. Lituji jejich děti. Ty to odnesou nejvíc. Protože jsou jen rukojmí těchto komediantů a zoufalců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27700
25.9.24 15:42

Jakákoliv pozornost je rovno penězům takže proč by se nepředváděli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
25.9.24 15:42

Monokl Jaromíra Soukupa

Tomu se nedá uniknout. Ale podle fotek dostal pěknou nakládačku. Resp. jestli dostal hlavičku do nosu, nebo pěstí, tak má ty modřiny z toho nejspíš. Dopita hrál americký fotbal, ne? A je mu 40. Soukup si asi myslel, že když boxoval v nějakém Clashi, že má natrénováno. Tohle je asi první bulvární kauza, která mě baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41209
25.9.24 15:46
@Lissima píše: Více

tak ono to může být kvalifikováno jako výtržnictví a ublížení na zdraví, to už sranda moc není. Navíc dnes nedošlo ani k předání dítěte, takže i nedodržení civilního rozsudku…chudáci děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24716
25.9.24 15:55

Vypatlaní nýmandi, všichni tři. Jenom těch děcek je mi líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
25.9.24 16:02

Myslim, ze kauza hezky ulazuje narcise s mnoha osobnostnimi problemy, ktety ma navic ublizene ego… jak takovy otec muze nicit zivot sveho ditete, protoze jedine onco mu jde je msta jeho matce, ktera si dovolila od nej odejit.
Dite ho ve skutecnosti absolutne nezajima.
A nejde jen o dnesek, ale o vice zverejnenych situaci, kdy se choval a zvaril jak najemny vrah… vyrvaval brecici dite z rukou naprosto klidne matky…
Myslim, ze je to dobre, protoze vetsina sporu u soudu je dnes o takovych otcich.
Pokud by slo o dite dostal byl nejprve takovy otec soudem narizenou psychoterapii a pak teprve stridavou peci a bylo by na nek jak moc by mu dite za to stalo, aby sve problemy vyresil.

Příspěvek upraven 26.09.24 v 07:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15284
25.9.24 16:17

@Annabela11 Magoři všichni tři, chudáci děti, ze v tom musí žít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3797
25.9.24 16:35

Málo hulej, jinak by se nechovali jako kreténi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8547
25.9.24 16:44

Soukup musí mít teď ego pěkně v pr.eli, když celý národ vidí jak dostal pořádně na budku :lol: ještě když nedávno ladil “formu” na ten bizar clash :lol: jinak ještě že volební debata není tento týden, to by v té TV vypadal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
25.9.24 16:44

Já mám prostě z těch dvou (tří pocit), že jsou na hlavu všichni. Agáta si podle mě nechala udělat Rózu, protože potřebovala být pořád mediálně v hledáčku (dokud se o ni mluví, tak spolupráce jedou). Akorát teda asi nedomyslela jak moc je Soukup psycho. Toho jejího muže taky nechápu. Vlízt podruhé do takové…řeky :jazyk: Potkal tu samou zamrzlou puberťačku, akorát o patnáct let starší s dvěma kusy navíc, nechápu :nevim: Rodina se ji hroutí, hrozba postihu za nedodržení soudního rozhodnutí a ona si postuje reelsy s propagacemi. Divná doba, divní lidi, chudáci děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
25.9.24 16:50
@Aglája75 píše: Více

Kauza hezky ukazuje, že b.lb.ka nemá na víc, než si najít bl.ba. Všichni k sobě nádherně pasují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
25.9.24 17:08
@pohledzdruhestrany píše: Více

Jojo tak jesteze svet ma tak dokonale jako vy… aby se to zprumerovalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41209
25.9.24 17:09
@Aglája75 píše: Více

počkej, tobě v tom příběhu přijde někdo „normání“? koho by zajímalo hlavně to dítko? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí